zaterdag 27 maart 2010

Korte blogstilte

Vanwege mijn eigen verjaardag en die van mijn dochter is het even stil aan deze kant van de lijn. Ik heb wel wat gemaakt, maar dat kan ik 1 april pas laten zien. Het is namelijk voor de scrapcardschallenge! Verder heb ik alleen maar mijn huis gepoetst. Er komt een lading logees aan en die willen niet in een stofnest slapen. En ik heb nog een lenteversierinkje gemaakt.
Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar zoals met zoveel dingen het geval is, als je er mee bent begonnen valt het wel mee. 1,5 uur werk en dan is het klaar. Vorig jaar heb ik met mijn buurvrouwen een workshop gevolgd en toen hebben we voor dit stuk Berenklouwstengels gebruikt. Maar de Berenklouw wordt momenteel uitgeroeid. Gelukkig had ik nog grote zonnebloemstengels in de tuin staan en jawel, daar wil het ook mee....
Furthermore I want to say WELCOME to all my foreign followers. I hope Google translate will do the trick for you. If not you can always send me an e-mail if you have any questions. In the near future I might translate all my messages myself. But for now that takes up too much of my time. Thanks for joining!

4 opmerkingen:

 1. Gezellige verjaardag voor jou en je dochter!
  Groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met de verjaardag van je dochter en jezelf!
  Je hebt een mooi bloemstuk gemaakt en dan nog een fris gepoetst huis, je logees zullen genieten.
  Groetjes, Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel fijne verjaardag voor jullie.
  En je bloemstuk vind ik schitterend.

  Groetjes jolande.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier en van harte proficiat voor jouw en je dochter8

  BeantwoordenVerwijderen