dinsdag 23 maart 2010

Tags/ labels

Labels zijn een van mijn favoriete vormen om workshops mee te geven. Het wordt al gauw een kunstwerkje, zonder dat je hoeft te snijden of te vouwen. Daarom ga ik er 7 april ook een workshop mee geven. Tja, wel in Groningen natuurlijk! Maar ben je die dag in de gelegenheid geef je dan op bij de Pipoos aldaar. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. (bij voldoende belangstelling ook op 2 april). We gaan allerlei Tim Holz-technieken gebruiken. O.a. distressinkt, cracklepaint, glossyaccents, blendingtool, claerstamps etc. Dit voorbeeld droeg ik afgelopen zaterdag op mijn schortje en nu heb ik hem even verstevigd door hem te matten op zwart cardstock. Al die engelse woorden, je kunt wel zien waar dat scrappen vandaan komt.
Greet was ook hier vanmiddag en ook een kaartje van haar erbij:

Wat een schattig plaatje en met een zelfgemaakte achtergrond met glimmermist en distressinkt. En natuurlijk een kantje van de markt.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Anette, wat ziet dat er prachtig uit. Jammer hoor dat Groningen te ver is voor mij anders was ik zeker van de parij. Ik heb je candy nog in mijn sitebar gezet hoor want dat had ik nog niet gedaan. ( sorry mijn zoon heeft mij hiermee moeten helpen. Nu heb ik als het goed is alles gedaan voor je verjaardags-candy. Ik heb mijn best gedaan om er wat moois van te maken. Fijne dag toegewenst alvast.
    Groet van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anette, the card is beautiful. I like the colour and the sweet image :)
    Tag is great! I love this kind of work :)

    BeantwoordenVerwijderen