vrijdag 2 april 2010

Lekker bezig.

Vandaag een leuke miniworkshop gegeven aan twee Rotterdamse dames, waarvan er ééntje is geëmigreerd naar Ter Apel. Het was héél gezellig, met thee en overgebleven taart. Moeder en dochter zijn creatief op allerlei gebied en het was dan ook niet moeilijk om de techniek van het poetsen over te brengen. Dit is het resultaat van een middagje kletsen:
Het resultaat is elke keer weer verrassend! Ik vind ze in ieder geval heel mooi geworden.
Ik heb nog een paar leuke plaatjes voor op mijn blog. Namelijk de verjaardagskaarten die mijn dochter en ik in het echie hebben gekregen.


Dat zijn er in ieder geval weer een paar om in te lijsten! Het is wel lekker dat onze verjaardagen weer achter de rug zijn. Even rust....alhoewel, met de paasdagen hebben we weer logees. Wanneer kan ik dan eindelijk zelf weer iets produceren? En die bloemetjes afmaken? Nou in ieder geval ben ik wel al met beide bezig en heb ik een zogenaamde sneakpeak voor jullie. Het kwam vandaag weer met de post binnen rollen (Thanks Gonny) met een leuke verrassing erbij, die ik op de workshop van aanstaande woensdag ga gebruiken. Ik zal proberen om niet te vergeten foto's te maken.

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi die tags, en wat ben je verwend met zo'n leuke kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn allemaal mooi geworden, kan je zien wat een middag freubelen kan doen.

  groetjes arina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er allemaal weer heel mooi uit.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh,prachtig die tags!!

  groetjes,Marian

  BeantwoordenVerwijderen