woensdag 7 april 2010

Moe....

Maar voldaan! Een workshopje geven van twee uurtjes lijkt niet erg lang maar het vergt toch wel wat inspanning. Elke keer dat ik bij de Pipoos arriveer met mijn 'koffertje' lachen ze me uit!? Maar echt al die spulletjes heb ik nodig en dragen kan ik het niet. (Het is mijn grootste koffer en die gaat tot het randje vol). Dus koffertje inpakken, in de auto takelen, naar Haren rijden, de bus nemen en me laten afzetten voor de deur is één ding, maar na de workshop moet alles ook weer in de omgekeerde volgorde en dat.....
Ah nait soezen was geloof ik de uitdrukking. We hebben een leuke middag gehad met z'n vijven. Ik heb maar één foto gemaakt en dan ook nog met de flits. Helaas kan de compu de camera niet vinden. Tja waar is de helpdesk als je hem nodig hebt? O, ja die is even hockeyen. Nou later dan maar.

Wat ik wel nodig moet laten zien is mijn eerste kaartje als gastdesigner voor het scrapcards-challengeblog. we hebben een 'makkelijke' challenge dit keer: Alles waar de lente vanaf springt is goed.
Dit is mijn voorbeeld en kijk vooral ook even op het challengeblog: http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/ voor nog meer leuke inspiratie. Meedoen kan nog tot dinsdag 13 april 20.00 uur en er is een leuk prijsje te winnen. Succes!

1 opmerking:

  1. Dit is duidelijk de lente, mooie, vrolijke kleuren en je vlinder is geweldig.

    Groetjes Jolande

    BeantwoordenVerwijderen