zondag 23 mei 2010

2x feestje

Gisteren feest: samen met Berlinda een hele middag stempelen bij Art Journey in Sleen. Vier hele vrolijke kaartjes gemaakt op de Make a card day.






Volgende week is er nog één, maar dan moet je wel hélemaal naar Sleen. Zuidlaren-Sleen is gelukkig niet zo ver, want wij zijn heel enthousiast. Als je op de site van Art Journey kijkt kun je zien hoe gezellig het was.
En vandáág is mijn zoon jarig. Ook zijn kaart is op het nippertje af. Ik zet hem er nog bij, maar ik moet nog even op het goede daglicht wachten. Hij is ook stoer geworden. misschien wel iets té stoer voor eerste pinksterdag!?
Zien jullie trouwens op de foto hoe mooi groen mien toentje wordt? Prima voor een tuinfeestje zou ik zeggen. Maar dan eerst nog even het gras maaien en het terras aanvegen en......vlaggetjes ophangen.

4 opmerkingen:

 1. Wat mooi allemaal, ik heb het even vergroot bekeken, zodat ik al het moois goen kon zien.
  Schitterend.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je zoon! Die kaart is helemaal goed, zou hier tenminste bij de jongste in de smaak vallen:) Tja, misschien kun je Art Journey vragen of niet willen uitbreiden in Noord Holland... Sleen is wel erg ver weg helaas... Vrolijke kaarten heb je er gemaakt. Gezellige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo, ik wat voor je op mijn blog staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je award! Mooie kaarten heb je gemaakt bij Art Journey, mooie tuin ook lijkt me! Ik vind de kaart voor je zoon heel erg mooi geworden, volledig aangepast aan zijn leefwereld waarschijnlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen