donderdag 17 juni 2010

Poesje mauw.

Gisteren eindelijk mijn hand weten te leggen op aquarelpapier dat niet zo bobbelig is. Zo komen de stempelafdrukjes tenminste goed tot hun recht. (reclame)
Dus eindelijk mijn grote PB stempel gebruikt. Ik wilde hem zo graag met distress inkleuren i.p.v. potloden, dus hij staat al sinds maart in de kast te wachten. Gestempeld met Archival-jetblack (watervast), ingekleurd met diverse distress m.b.v de waterbrush.
Daarna gebruikt om een zakje te pimpen waar ik mijn gestanste crealiesjesbloemetjes in bewaar. En er toch maar weer uitgehaald om ook de achtergrond te bewerken. (verder was het ook al zo'n chaotische dag!)


Leuk hè dat wolkjes effect. Ik heb het ergens op een filmpje gezien, maar ben vergeten waar (sorry). Je maakt een tweede afdruk op een post-it papiertje en plakt dat op je eerste afdrukje. Dan maak je een wolkjes mal met een nestability of zelf uitknippen. Je begint met poetsen bovenin en werkt dan naar beneden.......daarna haal je het post-it papiertje er weer af. Ik vind hem zo snoezig!
En dan vergeet ik bijna het belangrijkste: JAHOO, ik heb de scraptalk-challenge gewonnen met mijn doosjes. Happy de Peppie.

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Anette, je bent een kei! In alle drukte ons nog zoveel nuttige informatie doorgeven. Ik denk dat je de relaxte houding van de kat ook wel aansprak, toen je je zo druk maakte.
  Erg leuk die wolken!
  Ik gebruik altijd het aquarel papier van Fabriano, dat is niet grof. Ik kleur vaak in met aguarel verf, wordt ook mooi.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat hoor Anette, je afdrukje is erg mooi geworden.
  Groet van Yvonne Rijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Anette.
  Wat een mooi kleurwerk, schitterend.

  Groetjes Jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi die poes, en proficiat met je eerste prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte met je prijs! Mooi kaartje zo, ik hou zelf ook meer van het gladdere aquarelpapier. Het is alleen niet overal te krijgen heb ik gemerkt!

  BeantwoordenVerwijderen