zondag 4 juli 2010

Digitaal

Zijn digitale stempels wel "echte" stempels of toch niet? Er is een serieuze discussie gaande over wat nou echte stempelaars zijn...... clearstamps, rubberstamps, digistamps.......
Tja, waar kun je je druk om maken. Ik gebruik in ieder geval vanaf nu ook digistamps op mijn kaartjes. Ik wilde namelijk al heel lang graag eens een stempel van Mo Manning hebben. Die zijn er echter niet in "clear" en in nederland maar heel weinig in "rubber", dus dan moet je haast wel digitaal. Ik ben echter nog iemand van ver vóór het computer tijdperk, dus onwetendheid hield mij tegen. Hoe blij was ik dan ook met de gratis cursus van Truike Bron, die mij als Nieuwsbrief abonnee gratis in de schoot geworpen werd. En nu ben ik reeds in bezit van 4! Mo's.
En nu het nog niet zo heet is op mijn zoldertje, heb ik er ook gelijk wat afdrukjes van gemaakt. Op gewoon tekenpapier en op aquarel papier. Eens kijken wat het beste bevalt. Ik heb wel een tip voor jullie: als je stukjes papier door de printer laat printen plak ze dan goed vast. Ik was al een stukje tape kwijt in de printer en dan gaat je papier rare dingen doen wil ik je wel vertellen. Gelukkig is het er ook weer uitgekomen! Pffff, niet tegen mijn man vertellen.......;o)
Afgelopen dinsdag had gaf ik bij mij thuis de "vlinderworkshop" en Myra heeft haar vlinder helemaal gepimpt en het eindresultaat is prachtig geworden! Nieuwsgierig? klik hier.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Anette, ik ben zelf een enorme digi fan, ik vind de rubber en clear stempels vaak zo groot en het grote voordeel van digi's is dat je ze ook kunt vergroten en verkleinen. En je kunbt ze meteen gebruiken als je ze besteld hebt. Dat van die stukjes tape herken ik, ben laatst 45 minuten met een pincent in de weer geweest om een stukje tape te verwijderen. Veel plezier met je Mo afdrukjes ik vind ze geweldig! Groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik laat mijn man ze afdrukken op a6 formaat. Hij steld altijd de grote van het papier in bij de printer instelling, dan is vastplakken niet nodig en kan ik er gelijk een flink aantal uitprinten.

  Ik vind de digi's van dustin pike ook echt heel leuk. hij heeft een blog en bij google kan je hem vinden.

  veel plezie met het bewerken van je afdrukjes

  gr sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de vlinder van mijzelf en de buurvrouw nu ook op mijn blog gezet :-)
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nog niet echt met de digitale stempels bezig. Ik vind het 'echt stempelen' zo leuk om te doen :) Ik denk wel dat de digistamps meer de toekomst zullen worden, dus ja, goed van jou dat je je erin bent gaan verdiepen!

  BeantwoordenVerwijderen