vrijdag 20 augustus 2010

Knotsgek!!!!

Vandaag met Greet en mijn middelbareschoolvriendin Liesbeth, naar Zwolle geweest. Het was er helemaal niet druk en we hebben heerlijk bij alle kramen kunnen snuffelen. We zijn bij Art Journey begonnen met een leuke make en take en flink shoppen en daarna de rest bekeken. Ik heb ook nog Nicole in levende lijve mogen ontmoeten en zij heeft me 3 perlen pennen "aangesmeerd". Daar ga ik morgen lekker even mee oefenen. Wel pijn in de voetjes van al het slenteren en heel veel pijn in de portemonnaie....maar we hebben een heel gezellig en ook weer leerzaam dagje gehad.
En dan heb ik ook nog een "krokodïl" op de kop getikt(crop-a-dille/big-bite). Voor de keurige prijs van slechts 35euro. Hoezo koopstop?????  Niet jaloers worden hoor dames, dit ga ik ook allemaal weer gebruiken in demo's en workshops en fototutorials.

5 opmerkingen:

 1. Dit ziet er allemaal heel leuk uit en ik ben zeer benieuwed wat je er mee gaat maken?
  de crop-a-dile heb ik ook en het is echt een heel prettig ding,hij maakt het gaatjes maken en eyelets zetten een stuk makkelijker.

  Fijn weekend,

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige spullen,ben gisteren ook op de hobbybeurs geweest en heb Nicole ook gezien en de crop-a-dile wil ik niet weer missen.
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spullen! Heel veel plezier ermee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En nu mag ik niet jaloers worden ??!! Wat een mooie berg met mooie spullen! Die perlen pennen zijn mooi, ik heb net een witte gekocht, werkt makkelijk en geeft een mooi effect! Ben benieuwd hoe je 'krokodil' bevalt, wil er zelf ook nog eens 1 aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen