dinsdag 21 september 2010

Quick and easy!

nog even snel (en dan bedoel ik snél) twee kaartjes gemaakt voor de demo op de markt. Er komen weer legio nieuwe embosfolders uit en deze met teksten is er een van Crafts Too. Gekregen op de markt, alvast voor de demo met de trouvaille. En hij is leuk! Je kunt natuurlijk de hele folder gebruiken als achtergrond, maar ook de teksten afzonderlijk uitknippen, zoals ik hier gedaan heb. de achtergrond is er een van de cuttlebug en het huisje ook.

Verder heeft de fam. Detz ook de nieuwe swirls en dots te koop, er zijn weer 4 verschillende:
Hier heb ik de mal beïnkt en daarna door de trouvaille gedraaid en tenslotte nog gesponst. Kaartje gemat op met dezelfde inkt gepoetste achtergrond. "Let it snow" met de inkblendingtool beïnkt in dezelfde kleur. Als je dus veel kerstkaarten zelf maakt is het wel zo prettig om ook wat snelle varianten te bedenken. Ik denk dat ik er ongeveer 20 van dit soort uit mijn mouw ga schudden, dat schiet tenminste op!;o)

En tot slot nog ééntje die nog naar Anton in Groningen moet. Zelfde techniek als hierboven (naar een schets van Art Journey), gestempeld met vlindertjes van Artemio.

7 opmerkingen:

 1. prachtig allemaal, de onderste vind ik helemaal geweldig, ben gek op vlinders en de kleur blauw.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaarten en je hebt helemaal glijk het is wel handig om 1 kaart op verschillende manieren te kunnen uitvoeren,schiet het tenminste nog een beetje op.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaarten en bedankt voor deze "snelle kaarten" ideeën :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Snel maar daarom niet minder mooi, super leuke kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien snel, maar wel mooi! Ik hou wel van die blauwe kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk hoor! Een techniek voor snelle kaarten met veel mogelijkheden, super.

  BeantwoordenVerwijderen