woensdag 9 februari 2011

Deze award van twee dames gekregen: van Leonie en van Irene. Dat is toch "lieb"! Mijn hartelijke dank. Wegens mijn grote aversie tegen kettingbrieven ben ik bang, dat ik verder niet aan de voorwaarden wil voldoen. Ik kan ook altijd maar moeilijk kiezen...........Dus vind je hem leuk, neem hem dan alsjeblieft mee en stuur hem naar je blogvriendinnen.

Mijn nieuwe project vordert gestaag. Ik heb namelijk iets nodig waar straks al mijn (nog te maken) klosjes in tentoongesteld kunnen gaan worden op de beurs. Ik was al druk aan het verven geweest en gisteren even een randje geborduurd. Zelfs de hamer is er aan te pas gekomen.Met mijn hartelijke dank aan Lenet, waar ik het prachtige woord HABERDASHERY vandaan heb. Zij heeft ook een prachtig kasje op haar blog staan en ook hier:bij Desirée plenty inspiratie!

En weer nieuwe KLOSJES. Dit keer van Dana.

7 opmerkingen:

 1. Anette, je hebt de Award absoluut meer dan verdiend want je bent nog maar zo kort tot het "bloggersgilde" toegetreden maar hebt al zo snel een totaal eigen draai aan alles gegeven en je maakt de meest schitterende dingen! Een inspiratiebron voor velen zoals ik hierboven weer bevestigd zie! Leuk woord he, ik ken het wel van BBC-programma's en natuurlijk dochterlief die in de UK woont - erg minimalistisch ingesteld is - en daardoor vindt dat ik er veeel te veeel toe neig met al mijn frutsels in huis, hahaha!!!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fantastisch woord. Ik had er nog nooit van gehoord. Gefeliciteerd met je Award. Kijk graag naar je blog en natuurlijk naar al je ideeën. Veel plezier.
  Groeten,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, stevige kost als er een hamer aan te pas moet komen! Maar het begin is veelbelovend!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh dit wordt al leuk zeg, als tie af is zet ik hem erbij hoor. En leuk dat je me vermeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk kastje hoor en gefeliciteerd met je award. en wat klinkt dat leuk; HABERDASHERY
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je Award. Altijd leuk om te ontvangen.
  Voor mijn volgers heb ik een Valentijnkaart gemaakt en staat op mijn blog.
  Gezellig weekend.
  Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen