maandag 7 februari 2011

Even er tussen uit?

Dat wel! Maar uitgerust ho maar! Afgelopen weekeinde een heerlijk scrap en bep weekend gehad met het SNN- forum. Prima verzorgd door Connie en Marcita (denk aan: top locatie, gekookte eitjes, > 30 scrappende vrouwen, chinees buffet, 3 scrapwinkels, prachtig project, tonnen aan inspiratie, grote slaapzalen, oordopjes, kouwe douches, slechts twee chippendales, nachtbrakers, tranen van het lachen).
En in het najaar mogen we weer!?

Het boekje zónder foto's is de mijne........toch te veel gebept!
Vandaag wat moeilijk op gang gekomen, maar dat snap je zeker wel. Voor de organiserende dames had ik twee kleine presentjes meegenomen:
En morgen gaan we er weer tegen aan, want er zijn al wat dingetjes in de verf gezet en die konden mooi drogen dit weekeinde.


Er staat een nieuw klosje op de klosjespagina!


6 opmerkingen:

 1. Dat zal inderdaad heel leuk geweest zijn. Mooie afgewerkte projectjes ook prachtige cadeautjes heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou dit klinkt meer dan gezellig echt leuk, weet wat het is om een weekend met alleen maar knutselaars te zijn, das echt thuiskomen hé! Iedereen heeft dezelfde 'tik', dus we begrijpen elkaar!

  Heb ook klosje op mijn log staan, het zijn er twee en dan nog heel erg klein, wie weet iets voor jouw verzameling klosjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn er ontzettend leuke dingen gemaakt. Het ziet er leuk uit. En hoop dat het ook erg gezellig was. Dat is het aller belangrijkst.

  Groetjes
  Mignon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het ook erg gezellig bij jou aan tafel :-)
  En ik ben zeer benieuwd naar je nieuwe creaties.
  Tot een volgende keer,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat is dat voor een superweekend geweest, wat is dat voor een club????????? Wat zullen jullie een pret hebben gehad en elkaar natuurlijk enorm geinspireerd aan de volle tafel te zien!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hé leuk dat mijn klosje er ook bij staat, jammer dat we daar niet kunnen reageren, dus doe ik het hier maar! Als jouw letterbakje online komt dan zal ik hem er bij mij opzetten, ik volg je toch, dus kom hem vanzelf tegen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen