woensdag 2 maart 2011

DDCC#102 Who's who in the Zoo?

Voor de nieuwe challenge van DDCC heb ik wat ouwe muk uit de kast moeten trekken. Ik heb eigenlijk in mijn hele collectie stempels en plaatjes maar weinig dierentuindieren. Deze plaatjes zijn dan ook al behoorlijk op leeftijd. Misschien kunnen jullie je ze nog wel herinneren. Kant en klare tijdschriften met ponsvellen erin, waar je dan ook nog de ponsen en het bijpassende vellum bij kon kopen. Ik heb er nog aardig wat van liggen. Omdat ik nooit iets weggooi.........
Om het voor mezelf iets spannender te maken heb ik de uitgeponste diertjes door de UTEE gehaald en dat geeft ze wel een leuke uitstraling (die dan op de foto weer niet zo goed te zien is:o() Ik heb ook voor het eerst mijn nieuwe rand/hoekpons Iron Gate gebruikt. Die had ik echt nog nodig...zo mooi!
Onze sponsor is deze week: Sweet 'n Sassy Stamps.
Er komen weer twee leuke projecten aan. De eerste is de beurs in Zwolle, waar ik Liselore Design ga helpen. ( Volgende week donderdag!) Ik kreeg vandaag een Blije Doos binnen met mijn bestelde markers en afdrukjes waar we mee aan de slag gaan op de beurs. dus ik ben weer een poosje zoet!

En gisteren was ik in Groningen om mijn DOE-pakket voor het lentefestival van de Pipoos op te halen.

Heerlijk die frisse lentekleuren. Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen.....wat een luxeprobleem..... Het beste lijkt me om maar weer eens een blogstilte in te lassen. Dan kan ik ook meteen even nadenken over een nieuwe blogcandy! Ik ben namelijk ergens deze maand jarig............en ik was ook al het éénjarig bestaan van mijn blog vergeten. O,o,o.........

11 opmerkingen:

 1. Oooooooooooo leuke creatie, en met een hele gave pons.
  Heel veel succes met je voorbereidingen met de beurs en demo.................... en veel plezier vrijdag hé, met shoppen!!!! Eigenlijk heb jij het daar te druk voor, zal ik maar je vriendin gaan hihiihi

  Groetjes Hilda

  PS niet te lang wegblijven hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch handig als je wat bewaard! Het is een leuk kaartje geworden. Mooie pakketjes heb je gekregen! Veel plezier er mee, wij zien het resultaat wel weer een keer verschijnen!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou... het mag dan ouwe meuk zijn, het resultaat is heel mooi. En die pons is idd. om van te kwijlen. Ik ben nu al nieuwsgierig wat je van die andere spullen gaat maken. Groetjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooooooh wat een leuk kaartje. En wat heb je weer veel leuke nieuwe spulletjes gekocht. Super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. met zoveel mooie spullen zou ik niet eens meer aan internet denken..(hoewel hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi kaartje en ja ik herken het, ligt bij mij ook nog wat van in de kast.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha moest eerst wel even lachen met je blije doos.Het kaartje is weer heel mooi en het luxeprobleem herken ik wel.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een blije doos en dat op jouw leeftijd ;) (we zijn bijna even oud dus dan mag ik dat wel zeggen toch?)
  OK, je blogpauze mag, omdat je ons daarna vast heel veel moois kan laten zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. So cute! Love the animals and your punch! Very pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En wat een heerlijke luxeprobleem heb jij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen