dinsdag 8 maart 2011

Waar kleur jij mee in?

Zo langzamerhand heb ik van alles al uitgeprobeerd om afdrukjes in te kleuren. En weet je wat.....een echte favoriet heb ik niet. Op  elke techniek valt wel iets aan te merken. (positief en negeatief)
mijn vraag aan jullie is dan ook, welke techniek gebruik je het liefst en waarom!? (potloden, aquarelpotloden, copic/promarkers, aquamarkers, distressinkt, etc.) hieronder mijn laatste creatie, ingekleurd met markers op alcoholbasis.

18 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kaartje en heel mooi ingekleurd, ik kleur het liefst het de copics

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van mij weet je het. Met mijn vetrouwde copic markers!!
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er ontzettend mooi uit met met markers op alcohol basis. Ik had het nog nooit gezien.. Ik vind het echt heel mooi.Ik kleur zelf met aquamarkers maar dit ziet er echt super mooi uit. En de rest van je kaartje ziet er ook heel mooi uit..

  Groetjes
  Mignon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kleur met Derwent potloden. Met Copics kan ik echt helemaal niks. Maar laatst heb ik een keer met distress inkt gekleurd en dat beviel me wel heel erg goed en het resultaat vond ik mooier dan met Derwent. Leuk kaartje trouwens.

  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige kaartje, vrolijke kleuren en heel mooi ingekleurd.
  Ik kleur met Derwent potloden en Distress- inkt en ik blijf het moeilijk vinden, vanmiddag weer een afdrukje met distress-inkt verknald en weggegoid, maar ik vind het wel jheel leuk om te doen.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk kaartje heb jij gemaakt.
  Ik kleur met aquarelpotloden, en vindt dit erg fijn. Moet erbij zeggen dat ik andere soorten ook nog niet heb uitgeprobeerd.
  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit kaartje vind ik enig en heb je leuk gekleurd. Die bloem vind ik ook helemaal tof. Ik kleur het liefst met Copics. Derwent wel geprobeerd, maar dat lag me niet zo goed.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eerst en vooral...je kaartje is weer super!!!!
  Ik hou ook van verschillende technieken...en van afwisseling! Mijn copicmarkers gebruik ik als ik denk dat iemand me wel zal storen op de één of andere manier, en distress ink gebruik ik wanneer ik de tijd heb om meteen het hele adrukje te kleuren. Ik heb ook Derwentpotloden maar niet zoveel...dus die laat ik al eens liggen. Maar moest ik ooit het grote lot winnen (eerst meespelen!) dan kocht ik twee koffers; eentje met alle copics en de andere vol derwents...LOL!
  Veel liefs, Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Altijd kleur ik mijn stempels in met aquarelverf (blokjes) en een waterbrush, aquarelpotloden heb ik ook, maar daar doe ik weinig mee.
  Groetjes Addy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de grote houten kist vol Derwent potloden en het resultaat is nooit echt naar mijn zin dus ik ga 22 maart naar een workshop bij Jacobi in de hoop daar wijzer te worden en vooral te ontdekken wat ik fout doe. Iets anders heb ik nog nooit geprobeerd dus daar kan ik geen uitspraak over doen. Als ik op andere blogs kijk, lijkt het of het met copic allemaal wat sprekender (feller) is dan met potlood.

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi gedaan. Ik gebruik aquarelpotloden maar ben altijd in voor iets nieuws. Ik ga de copic/promarkers zeker nog een keer uitproberen.
  Groetjes Dana

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi kaartje! Ik kleur meestal met distress inkt, maar als ooit het schip met geld komt zou ik heel graag aqua markers (of hoe ze dan ook maar heten) willen hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hallo
  op dit gebied kom ik net kijken maar vindt het wel erg leuk om te doen.
  heb vorig jaar een klein setje met derwent potloden gekregen en deze techniek bevalt me wel ken de andere natuurlijk ook nog niet.
  ben nu aan het kijken voor een derwent doos van 72 kleuren.
  groetjes daisy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke vrolijke kaart heb je gemaakt!
  Ik kleurde altijd met derwent potloden maar dat wilde nooit zo, kreeg geen mooie schaduw effect. Nu ben ik laatst bij een workshop aquamarkers geweest van Angelique van mijn kaartenhoekje en scrap en more. Sindsdien ben ik verkocht. Bij haar heb ik de hele set gekocht wat goedkoper is dan alles los kopen.
  Misschien een idee om ook workshops te gaan volgen zodat je kan kijken wat het beste bij je past.
  Succes en groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aquarelpotloden is voor mij nr 1, maar ik gebruik ook wel aquarelverf (als het papier het toelaat), distress inkt en uitzonderlijk ecoline (sterk verdund). Voor mij geen copics, geen derwent.
  Ik ben zelf tevreden met wat ik ermee wil. Het hangt uiteraard ook van je stijl af wat je het beste kunt gebruiken, maar ook van het type papier dat je gebruikt én het beoogde resultaat speelt ook een rol..

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk kaartje en details. Ik heb alle Derwent potloden maar raak ze niet meer aan sinds ik alle kleuren distress inkt heb en dat is dan ook mijn favoriet!!

  Groetjes Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi kaartje! Ik heb een grote doos prisma potloden en daar kleur ik mee.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een lief kaartje! Ik kleur met aquarelpotloden, copics en distressinkt. En ik heb niet echt een favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen