zondag 17 april 2011

Nieuw blog!

Vandaag is de lancering van een nieuw blog. Het Scrapbookzolder-blog. En mijn dochter heeft daarvoor de layout ontworpen. Zo leuk om te zien dat het een vijftienjarige totaal geen moeite schijnt te kosten om alles maar aan elkaar te knippen en plakken. Zoiets zou mij dagen kosten........Toen ze klaar was en iedereen tevreden was met het resultaat, stelde ze voor om mijn blog ook eventjes "onderhanden" te nemen. Ik schrok me daarnet te pletter toen ik mijn blog aanklikte. Help!!!! Wat is er met mijn blog aan de hand?........oja, hij is gepimpt.
Ik ben er helemaal blij mee. Nadeel is wel dat ik er nu niet zomaar zelf aan kan zitten prutsen.;o)
Wil je ook zo'n persoonlijk getint blog, maar zie je ertegen op om het te maken? Tegen een geringe vergoeding wil Floor je vast wel helpen! Je kunt me een mailtje sturen (zie profiel) en dan regel ik het met Floor.


Op het Scrapbookzolderblog wordt door eigenaresse Claudia meteen een leuke CANDY verloot. Ga dus maar gauw een kijkje nemen en waag een gokje. Er staat natuurlijk nog niet veel op, maar in de nabije toekomst gaat dat veranderen. Mijn freubelvriendin Anneke en ikzelf gaan Claudia helpen als DT-lid. Zeer binnenkort gaan we ook van start met leuke workshops in de omgeving Zuidlaren- Assen. Omdat Claudia een eigen webwinkel heeft, zijn we daarbij verzekerd van de leukste materialen.

3 opmerkingen:

 1. mooie bloglayout, dat heeft je dochter heel mooi gedaan, ik ga ook even een kijkje bij scrapbookzolder kijken.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje Anette ik kan me voorstellen dat je even schrok want ik dacht ook helemaal niet aan jou toen ik dit opende en zag, maar je dochter verdient een dikke pluim, super strakke en duidelijke blog...de oude romantische had trouwens ook wel zijn charme!!!!
  Nu ga ik nog even op zolder kijken, ben heel benieuwd!!!

  Lekker slapen straks en dromen van je gave blog

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuk heeft Floor dit blog gepimt en Claudia's blog ook. Ja de jeugd knipt en plakt er vrolijk op los en ik vind het er super leuk uitzien. Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen