zondag 21 augustus 2011

Schor maar voldaan!

Na drie dagen workshops geven op de beurs in Zwolle heb ik de smaak helemaal te pakken. Wat was het druk, gezellig, chaotisch, multiculti, enthousiast, creatief, eigenwijs en voor herhaling vatbaar!!!!De ideeen stromen mijn hoofd alweer binnen voor de volgende beurs in Hardenberg, dus het was ook nog eens inspirerend. Hieronder enkele fotootjes. En wat heb ik vele bekenden gezien en gesproken....leuk dat jullie allemaal gedag kwamen zeggen.
De Scrapbookzolder: Claudia en Jeroen

Dat heb ik toch maar mooi opgehangen


.....ik kan geen haakjes meer zien;o)Anneke in actie op donderdag


ikzelf in actie op vrijdag


12 opmerkingen:

 1. Hallo Anette ik vond het ook super leuk en ik vind het nu al jammer dat ik niet naar Hardenberg kan komen, want dat lijkt me ook weer geweldig te worden.
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het erg leuk om de make&take met je te maken donderdag. Ik moet eerst nog wat dingetjes afmaken en dan ga ik eens kijken wat ik iets in dezelfde richting kan maken.
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super uit, jammer dat ik niet ben geweest. Maar misschien volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je het alle 3 de dagen zo super druk gehad als donderdag Anette?? Het was te zien dat je helemaal in je element was en de deelnemers waren allemaal zo voldaan en apentrots op hun tag dus ik neem aan dat je vandaag terecht, super voldaan van een luie zondag zit te genieten!!!
  Tot donderdag ik verheug me nu al, liefs Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi ik was er wel donderdag maar ik heb je helaas niet ontmoet en gezien. Het was reuze gezellig maar het was niet super druk. Ik.ben benieuwd naar je nieuwe creaties. Succes. Groetjes Regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Anette,

  Ik ben helemaal blij met mijn creatie :) Kreeg thuis ook leuke reacties! Nog even een vraagje, de vlindertjes op het plastic heb je die gewoon geprint? Vind het nl leuk om op die manier andere stempels te gebruiken.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben even langs geweest, maar je was druk bezig met de knutselende dames. Heb wel even je moodboard met Bartje bewonderd. Wat is die mooi geworden!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om foto's te zien van hoe het geweest is! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Anette!
  Ik geloof graag dat je nu helemaal schor bent. Volgens mij heb je heel wat af gekletst ;-) Ik vond het leuk om je te ontmoeten!! En dank je wel voor de tips bij de workshop!! Ik zal mijn label op mijn blog zetten en naar je linken. Wie weet tot in Hardenberg :D Groetjes Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eigenlijk durf ik hier niets meer te schrijven, want alles wat ik schrijf kan tegen me gebruikt worden ;-) Maar ik vond het leuk jou (en Claudia en Anneke natuurlijk ook)weer even te zien. Zo te lezen, heb je veel succes gehad met de workshop.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hihi ben je eindelijk stil.....ik heb spijt dat ik niet gegeaan ben
  misschien in hardenberg...ik kom binnenkort even aanwippen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. zo ze te zien heb je het zeker gezellig gehad.
  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen