maandag 7 november 2011

Home sweet home.....

We hebben de beurs overleefd!!! Wat een geweldige ervaring.......vijf dagen van huis zonder man en kinders......slapen naast Anneke in een stacaravan........vroeg op en elke ochtend een gekookt eitje.......overdag eindeloos workshops geven....lekker eten.....s ávonds briefjes sorteren van de prijsvraag.....en dan eindelijk weer naar huis.....
En wat was het gezellig en druk. Ik kan geen labels meer zien en mijn stem hapert ook een beetje. En wat waren er leuke mensen bij onze workshops en in de kraam. Veel bekenden gezien en ook een aantal blogvolgsters mogen ontmoeten. Heel leuk!!!! Welkom aan alle nieuwe blogvolgsters....wat leuk dat jullie mijn blog gevonden hebben. Hieronder een paar fotootjes van het hele team.
Anneke

Claudia

???????ziet er nog best fris uit.....

Saskia en Jeroen

Yvonne

Lieve Limburgse dames........mail me dan stuur ik de foto op!!!!!

12 opmerkingen:

 1. Ahhhh ik vond het ook leuk, heb een label bij jullie gemaakt. Als ik zo de foto's zie dan was het bij Claudia. Ik heb er veel van geleerd en ben nu lekker met embossing poeder aan de gang.

  Groetjes van een blogvolger :D

  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was zoooooo benieuwd hoe jullie het, na 5 dagen, hadden gehad maar ik ben blij dat jullie het naar jullie zin hebben gehad! Anneke had ik vrijdag nog wel even gesproken. Geniet maar even van de rust hahaha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kan me indenken dat het heel vermoeiend was, maar heerlijk dat het zo geslaagd was en dat je zo hebt genoten.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke foto's! kan me heel goed voorstellen dat het vermoeiend was (heb zelf ook vele beurzen "gedraaid"... van je stem blijft niets over), vond het in ieder geval erg leuk om een korte workshop bij je te volgen... Heb mijn techniekjes toch behoorlijk bij kunnen schaven...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige boel! Ik had zo graag even willen komen kijken maar Utrecht is niet even om de hoek helaas... Wie weet volgend jaar! Vijf dagen, jeetje je zult wel helemaal op zijn! Maar het lijkt me geweldig om mee te maken! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je ook weer heel huids thuis bent, Anette.Ook hier was manlief blij om me weer te zien.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een blije mannen in het Noorden en nog belangrijker............hele blije en voldane scrapdames die er niet eens gesloopt uitzien!!!

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke foto's en je ziet er nog hartstikke fris uit!
  Leuk je weer (heel kort) gesproken te hebben, misschien de volgende keer weer wat langer, kom ik weer eens een label bij je poetsen!
  groetjes gea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat zal wel zijn dat je stem hapert.Bedankt nog voor de fijn workshop. We hadden genoten!
  grtj uit limburg.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Annet,
  Wat leuk dat je de foto op de site hebt gezet.
  Het was een mooie ervaring de workshop met jullie.
  We hebben er van genoten.
  Groetjes van lieve Limburger.
  Conny uit Maasbracht

  BeantwoordenVerwijderen