zondag 27 februari 2011

Fotootje en........

Vandaag dit leuke fotootje gekregen van Annemarie. Wat staan we er gezellig op nietwaar? Het was dan ook heel leuk om op de beurs in Hardenberg te helpen en.....in Zwolle mag ik ook!! Deze week dus nog even lekker oefenen met de aqua-markers (ze zijn onderweg),die ik bij Liselore Design bestelt heb en dan gaan we er weer mee demonstreren op de "KNOTSGEKKE".
Psssttt: ik ben mijn eerste blogverjaardag vergeten.......wat nu?

donderdag 24 februari 2011

Hiep, hiep, hoera!

Eindelijk weer eens een kaartje gemaakt. Mijn scrapvriendin Anneke is vandaag jarig! En dan kun je natuurlijk niet aankomen met een gekocht exemplaar uit de winkel!? Deze techniek heb ik op De Art Journey-dagen geleerd en is zo leuk, dat ik hem zeker vaker ga toepassen. Lekker scheuren.....

Hopelijk was de post op tijd....

maandag 21 februari 2011

Kastje open.

Hoewel het erg rustig was op de beurs, toch een gezellige dag gehad met Annemarie. Liselore Design stond voor de eerste keer op de beurs en ik ook, dus het was voor ons beiden de vuurdoop. Ze gaat ook naar Zwolle, dus zo'n generale repetitie is dan wel handig. Ik heb het hele weekend op de bank gehangen met een lichte bronchitis en hoofdpijn van het hoesten, maar het gaat alweer de goede kant op. Niets nieuws geproduceerd dus, maar ik had nog wat achter de hand:
Er staan ook weer nieuwe klosjes op de pagina!

donderdag 17 februari 2011

Hardenberg

Morgen is het zover!! Ik ga op de beurs in Hardenberg helpen. Je kunt me vinden in de stand van Liselore Design. Wie o wie komt er gezellig langs voor een praatje......Ik neem iig. mijn hartendoosje mee én mijn HABERDASHERY. Ja, ja, hij is af.

Dicht kastje. gestempeld met Stazon: Dove Grey
En de binnenkant....tja, kom die maar live bekijken;o). Wisten jullie trouwens dat zo'n ding boven op een kast een kastkuif heet??? Ik had het even gegoogled......
En er staan weer nieuwe klosjes op de pagina: van Céline en van Lenet

woensdag 16 februari 2011

DDCC #100!!

Morgenochtend gaat de nieuwe challenge van het DDCC-blog weer van start. Het thema is dit keer: Sparkle/ glitter/ bling! De challenge wordt dit keer gesponserd door Crafty Sentiments.

Soms moet je de dingen wat combineren omdat er niet zoveel uren in een dag zitten als je zou willen. Vandaar dat mijn voorbeeld dit keer een klosje is geworden. maar dan met veel bling. Ik heb het gehele klosje ingesmeerd met embossing-ink en holografisch embossingpoeder. Zo heb ik er weer een klosje bij voor op de klosjespagina en voor in mijn haberdashery-kastje én voor de leuke challenge bij lenet. Vind je de klosjes ook zo leuk en wil je kans maken op een leuke prijs...ga dan even bij Lenet buurten.

maandag 14 februari 2011

Diepe zucht......

Zalige workshops gehad in Sleen! En die zucht komt uit mijn lege portemonnaie......Een heerlijke zondag vol creativiteit met alle dames van Art Journey en ook nog een lekkere lunch.....wat wil een mens nog meer.

vrijdag 11 februari 2011

Twee erbij.

Een dagje croppen met scrapvriendinnen is wel héél gezellig, maar erg productief ben ik dan meestel niet;o(
Toch is het deze keer gelukt om zowaar twee dingen te maken. Maar dan wel hele kleine dingen: de grootste is 5,5 cm. Ze staan in mijn nog af te maken Haberdashery...ook die vordert maar langzaam.

woensdag 9 februari 2011

Deze award van twee dames gekregen: van Leonie en van Irene. Dat is toch "lieb"! Mijn hartelijke dank. Wegens mijn grote aversie tegen kettingbrieven ben ik bang, dat ik verder niet aan de voorwaarden wil voldoen. Ik kan ook altijd maar moeilijk kiezen...........Dus vind je hem leuk, neem hem dan alsjeblieft mee en stuur hem naar je blogvriendinnen.

Mijn nieuwe project vordert gestaag. Ik heb namelijk iets nodig waar straks al mijn (nog te maken) klosjes in tentoongesteld kunnen gaan worden op de beurs. Ik was al druk aan het verven geweest en gisteren even een randje geborduurd. Zelfs de hamer is er aan te pas gekomen.Met mijn hartelijke dank aan Lenet, waar ik het prachtige woord HABERDASHERY vandaan heb. Zij heeft ook een prachtig kasje op haar blog staan en ook hier:bij Desirée plenty inspiratie!

En weer nieuwe KLOSJES. Dit keer van Dana.

dinsdag 8 februari 2011

Nieuwe klosjes

De klosjes druppelen gestaag binnen, kijk maar op de klosjes-pagina voor leuke nieuwe inspiratie.
Beautiful new paper spools on the paper spools-page.

De vlindertjes waren nog niet op, dus Berlinda en ik hebben nog wat kaartjes/labels voor in de winkel gemaakt vorige week.

maandag 7 februari 2011

Even er tussen uit?

Dat wel! Maar uitgerust ho maar! Afgelopen weekeinde een heerlijk scrap en bep weekend gehad met het SNN- forum. Prima verzorgd door Connie en Marcita (denk aan: top locatie, gekookte eitjes, > 30 scrappende vrouwen, chinees buffet, 3 scrapwinkels, prachtig project, tonnen aan inspiratie, grote slaapzalen, oordopjes, kouwe douches, slechts twee chippendales, nachtbrakers, tranen van het lachen).
En in het najaar mogen we weer!?

Het boekje zónder foto's is de mijne........toch te veel gebept!
Vandaag wat moeilijk op gang gekomen, maar dat snap je zeker wel. Voor de organiserende dames had ik twee kleine presentjes meegenomen:
En morgen gaan we er weer tegen aan, want er zijn al wat dingetjes in de verf gezet en die konden mooi drogen dit weekeinde.


Er staat een nieuw klosje op de klosjespagina!


donderdag 3 februari 2011

DDCC

De nieuwe challenge van DDCC staat er weer op. Er zijn leuke digi's te winnen van Di's Digis en het thema is niet moeilijk: BUTTONS. Hier mijn beloofde kaartje( met knopen) en nog wat kiekjes van de etalage van De Pipoos in Groningen. Heel mooi geworden Anton!

Alles staat/hangt er in.


Vogel heeft het naar zijn zin!