zaterdag 30 april 2011

Hiep hiep hoera!

lang leve de Koningin en lang leve de rommelmarkt! Slechts twee eurootjes: leuke dinkies voor in m'n Haberdashery. hebben jullie nog iets leuks gedaan op deze zonovergoten Koninginnedag??

vrijdag 29 april 2011

Heerlijk

Ik ben toch het gelukkigst als ik kan poetsen! Ha, ha, niet met een sopje natuurlijk........
Een poosje geleden had ik jullie mijn nieuwe Tim Holtz stempels al laten zien. Onderstaande tekst is o.a.gemaakt met de tekststempel. De techniek die je voor deze stempel nodig hebt heet: KISSING. De tekst staat namelijk in spiegelbeeld en kun je dus geweldig in je embossingfolders gebruiken. Verder heb ik clear embossingpoeder, glimmermist en distressinkt gebruikt en de bloem is van donkerbruin  kraft papier. Jammer dat de glans nooit goed uitkomt op de foto.
Met deze tag doe ik mee aan het Men's card World challenge blog. Er moet een blommetje opzitten, vandaar!


donderdag 28 april 2011

DDCC# 110: For Mom

Waar blijft de tijd........de eerlijkheid gebied mij erbij te zetten dat dit voorbeeld er eentje is uit de oude doos. Ik had gewoonweg geen tijd om iets nieuws te maken. Mijn tuintje schreeuwde namelijk om aandacht. Aanhoudende droogte en een rupsenplaag slokten mijn scraptijd op. Wel zo gezond om ook eens buiten te komen.....ha,ha! Het thema voor deze week is dus moederdag. maak je toch al iets leuks voor je (schoon)moeder doe dan mee op het DDCC-blog en maak kans op een leuk prijsje van Patties Creations.

dinsdag 26 april 2011

Dagje croppen

Vandaag een gezellig dagje croppen bij mij thuis met een drietal dames van het SNN-forum. Meestal betekent croppen meer beppen dan scrappen, maar dit keer lekker kunnen spelen met wat recente aanwinsten. Afgelopen zaterdag was ik immers in Amerongen....en dat ligt dan weer dicht bij Ede.....en daar zit de geweldig mooie scrapwinkel De Craftorij. Een echte aanrader als je eens in de buurt bent! De oplettende kijker ziet natuurlijk wel het een en ander aan His Holtzines producten. Ik kan het ook niet helpen.....
O.a. gemaakt met de Movers and Shapers Tray en stans: Love. En de mini embossingfolders.

donderdag 21 april 2011

Woohoo! Ik heb een topdag.

Vanmorgen samen met mijn scrapvriendinnen Greet en Anneke naar Assen getogen. Claudia....je weet wel die van de Scrapbookzolder heeft allemaal leuke aanbiedingen. Ze staan nog niet in de webwinkel, dus hup in de auto en lekker even neuzen.......En dit zijn mijn leuke aankopen geworden:
Morgen kunnen we dus weer lekker aan de knutsel.
Maar dat is nog niet alles.....toen ik thuiskwam lag de Marianne op de mat! Lezen jullie die ook???
Kijk dan gauw even op bladzijde 5, dan begrijp je meteen waarom ik een TOPdag heb......


Eline verzamelt leuke blogs voor het tijdschrift en nu staat die van mij erbij!

maandag 18 april 2011

Penny Black

Lekker stoeien met m'n nieuwe Penny Black stempel. Het is een beauty en ik ben toch al zo dol op vlindertjes.

Sorry, fotootje was foetsie!?
Afdruk gestempeld met Archival yet black, daarna de bloem en vlinders gemaskerd met mask-paper.
Alles gepoetst met distressinkt: peeled paint, tumbled glas, victorian velvet en rusty hinge, en daarna het mask-paper verwijderd. Bloem en vlinders ingekleurd met behulp van de water-brush. Extra afdrukje gemaakt van een van de vlindertjes en die op zelfde wijze ingekleurd. Afgewerkt met een laagje UTEE.
Vandaag voor het eerst de naaimachine gebruikt om een kaart af te werken. Ha, ha, gaat toch een stuk sneller dan met de hand. Ik vond het nog wel lastig om "scheef" te gaan. Mijn machientje wil toch het liefst netjes rechuit.;o)
Afgewerkt met wat extra laagjes papier en een kantje van de markt. En het vlindertje "gebroken" zodat er allemaal barstjes in de UTEE komen.

zondag 17 april 2011

Nieuw blog!

Vandaag is de lancering van een nieuw blog. Het Scrapbookzolder-blog. En mijn dochter heeft daarvoor de layout ontworpen. Zo leuk om te zien dat het een vijftienjarige totaal geen moeite schijnt te kosten om alles maar aan elkaar te knippen en plakken. Zoiets zou mij dagen kosten........Toen ze klaar was en iedereen tevreden was met het resultaat, stelde ze voor om mijn blog ook eventjes "onderhanden" te nemen. Ik schrok me daarnet te pletter toen ik mijn blog aanklikte. Help!!!! Wat is er met mijn blog aan de hand?........oja, hij is gepimpt.
Ik ben er helemaal blij mee. Nadeel is wel dat ik er nu niet zomaar zelf aan kan zitten prutsen.;o)
Wil je ook zo'n persoonlijk getint blog, maar zie je ertegen op om het te maken? Tegen een geringe vergoeding wil Floor je vast wel helpen! Je kunt me een mailtje sturen (zie profiel) en dan regel ik het met Floor.


Op het Scrapbookzolderblog wordt door eigenaresse Claudia meteen een leuke CANDY verloot. Ga dus maar gauw een kijkje nemen en waag een gokje. Er staat natuurlijk nog niet veel op, maar in de nabije toekomst gaat dat veranderen. Mijn freubelvriendin Anneke en ikzelf gaan Claudia helpen als DT-lid. Zeer binnenkort gaan we ook van start met leuke workshops in de omgeving Zuidlaren- Assen. Omdat Claudia een eigen webwinkel heeft, zijn we daarbij verzekerd van de leukste materialen.

donderdag 14 april 2011

Bloempot!

Eline, je weet wel, van Elines Huis......heeft mijn haberdashery op haar blog vermeld! Apetrots ben ik. Ik kreeg meteen de kriebels en heb de stofjes weer eens ter hand genomen. Met het volgende resultaat: een blommetje voor Eline.  Dank je wel!

DDCC # 108

Het is al weer tijd voor de volgende DDCC-challenge. Deze keer is het thema Fancy Folds. Dus alles wat een beetje leuk gevouwen is zeg maar. Het patroon van dit schattige kleine doosje staat geloof ik in de Magnolia Ink. ik weet het echter niet zeker.......maar dit is dus voor deze week mijn voorbeeld. Het papier is van Basic Gray, uitgestanst met een nestability en hier en daar voorzien van een beetje inkt en Gesso. het vlindertje is een stempel van Eline en geëmbossed met witte embossingpoeder.

dinsdag 12 april 2011

Tussendoortje

Compleet met kikkerdril! Heerlijk de lente en dan is dit nog niet eens zo'n mooie groene..........alhoewel.......die kwaken dan weer zo hard.....

zondag 10 april 2011

Hero Arts

Deze leuke stempel geleend om lekker mee te stoeien. In de webshop van Liselore design zijn een paar hele leuke woodmounted stamps van Hero Arts toegevoegd, waaronder deze: Love Birds.
Op het labeltje staat eigenlijk: love, maar dat heb ik veranderd in: birds. Het mooie jute touw komt ook uit de webshop.

zaterdag 9 april 2011

Dagje croppen in Meppel

Geïnspireerd door een tag van Paulien hebben we gisteren heerlijk zitten croppen bij Annemarie van Liselore Design. De achtergrond is gemaakt met behulp van een sinaasappelnetje en Gesso en een oud woordenboek. Gepoetst met distressinkt( Victorian Velvet, Rusty Hinge, Peeled paint). Gestempeld met een stempelsheet van Art Journey: Dance. Afgewerkt met een gebrande organza-bloem en een kantje van de Zuidlaardermarkt. Heerlijk dagje gehad!

Met deze label wil ik graag meedoen aan de Art Journey-challenge van de maand april: Tags!

donderdag 7 april 2011

Workshop

Volgende week ga ik Anneke helpen met deze workshop voor een aantal dames in Siddeburen. het is een cadeau-envelopje. Ik heb Anneke's Trouvaille ingeweid en er een grote nestability voor gebruikt. En dat prachtige papier.....zucht.


woensdag 6 april 2011

Blommetje

Naar aanleiding van een berichtje op het SNN-forum dit blommetje geknutseld van witte organza. Tutorial vind je hier.

dinsdag 5 april 2011

Labels, labels, labels.....

Afgelopen zondag van mijn verjaardagsgeld een aantal flesjes alcohol inkt aangeschaft. En vandaag samen met Claudia mijn labels weer eens voor de dag gehaald. Soms moet je al die leuke technieken weer eens de revue laten passeren, om ze in je "vingers" te houden. Ook meteen m'n eigen perfect pearls-mist aangevuld met drie nieuwe kleuren.......en mijn vingers....? JA! Die zijn weer eens ouderwets vies geworden.

maandag 4 april 2011

Tromgeroffel..............

Zojuist heeft mijn echtgenoot, vanuit liggende positie op de bank en kijkend naar een oudje van Indiana Jones, de winnaar van de candy getrokken. Er waren 15 geldige deelnemers, waarvan er 9 ook nog daadwerkelijk een kaartje hadden opgestuurd. Zij maakten dubbel kans op de prijs, Volgende keer maak ik denk ik geen gebruik meer van Mister Linky. Ik vond het zo vervelend dat hij er vandoor ging...........

De winnares is geworden:  JETTY!

Jetty van harte gefeliciteerd met je prijs. En ik moet zeggen dat je kaart ook fantastisch gescheurd was.
Vrijdag haal ik eerst nog even iets op uit meppel en dan komt de candy jouw kant op.

vrijdag 1 april 2011

Verjaardagscandy. herzien bericht

Voor nieuwe berichten: scrol naar beneden.
For bloghop: scrol down.
Oh no: mister linky mysteriously disappeared
please reenter/link your card leaving a comment.

Op 28 maart ben ik jarig!! Dus: TAART!
En op 1 april is Floor jarig, dus nog meer taart.
March 28th is my birthday!! That means CUPCAKES!
And on april 1st it's my daughters birthday: cupcakes again
En wie jarig is trakteerd: op CANDY.
Wat moet je doen om voor deze verrassingscandy in aanmerking te komen?
  1. Maak een verjaardagskaart voor mij of mijn dochter en link hem hieronder. Ik plak er nog een uitdaging aan vast: Gebruik zo min mogelijk je schaar......dus scheuren maar.
  2. Of stuur hem op en maak twee keer kans. (stuur me een mailtje, dan stuur ik je mijn adres)
  3. Plaats de candy in je sidebar. (wel verplicht)
  4. Wordt volger als je dat leuk vind. (niet verplicht)
  5. Inzenden tot 1 april.
Wat do you do if you want to enter?
  1. Make me or my daughter a birtdaycard, using no scissors. So tear away and use Mister Linky below.
  2. Or send it to me in person for a double chance to win. (send me an email, i'll send you my addres)
  3. Put this candy in your side-bar. (It's a must)
  4. Feel free to become a follower. (No must)
  5. Enter your card before april 1st.
Deze challenge is met enkele dagen verlengd omdat ik DRIE sponsers bereid heb gevonden om een bijdrage aan mijn candy te leveren. Wat dat is hou ik natuurlijk nog even geheim, maar zo hebben jullie nog even de tijd om iets te maken. Het maakt geen verschil of je iets voor mij maakt of voor mijn dochter. ( Ze wordt 15 en is een beetje een rockchick).
De candy wordt gesponsord door:
Yvonne's Doetiek Annen
Liselore Design
Scrapbookzolder
En natuurlijk nog een beetje door mijzelf.