maandag 29 augustus 2011

12 tags......

Ik ben maar vast begonnen...........nee hoor grapje......alhoewel....vorig jaar heb ik er maar zes gemaakt en dit jaar ben ik van plan om er minstens twaalf te maken. Wie doen er nog meer mee??

zondag 28 augustus 2011

Agenda

Het plan was om dit weekeinde de ramen te wassen........maar in plaats daarvan heb ik met het licht aan dit kaartje zitten borduren. Dus terwijl het weer mijn huishoudelijke agenda in de war schopt heb ik voor jullie mijn hobbieagenda maar eens in de bovenste balk toegevoegd. Ik kon het wel druk hebben volgende maand?! Misschien gaan we elkaar (weer) ontmoeten bij één van deze gelegenheden. dat zou ik geweldig leuk vinden.


naar een idee uit de Boordevol.kadootjes gevonden in mijn voorraad knipvellen en deze zelf gemaakt met een strikje van Eline.

Ik weet dat ik nogal weggestopt zit in het Hoge Noorden, maar......ik zak steeds verder af naar het zuiden. Om te beginnen 17 september.......Alle Pipooswinkels hebben die dag weer allerlei inspirerende demonstraties in de winkel. Helaas ben ik er deze keer niet bij in Groningen, omdat ik gekozen heb voor een demonstratiedag in Ommen bij Creabest. Daar mag ik heerlijk de hele dag "poetsen" en ga ik jullie laten zien wat er zo leuk is aan de nieuwe Distressstains. verder sta ik nog een aantal malen op de markt en in de maand november zak ik dan helemaal af naar Utrecht..........met bibberende knieën........en gaan we leuke Make & Takes doen met de Scrapbookzolder.

zaterdag 27 augustus 2011

Croppen bij Irene.....

Een heerlijke middag gehad bij Irene thuis, gezellig croppen Met Anneke en Mieke en zelfs nog wat in elkaar geflanst.
natuurlijk nog wat met de hertjes zitten stoeien. Irene had voor ons bedacht dat we deze leuke boekenlegger gingen maken.
En ik had nog een kaartje voorbereid met de hertjes. Het is een variatie op m'n eerste kerstkaart.......ander stansje.....ander kleurtje......stempeltje van Nicole.......belletjes uit m'n deussie.....


En ik moet gewoon nog even reclame maken.........vandaag vielen deze prachtige bedeltjes bij mij in de bus. ( Niet schrikken, ze zijn niet alleen voor mij) Ze zijn LEUK!!!!! En snel geleverd, niet duur en nog enkele dagen gratis verzendkosten........WAARSCHUWING: GA VOORAL NIET OP HAAR SITE KIJKEN! Want je gaat voor de bijl.......
Hi, hi, doe Elleke de groeten.........

woensdag 24 augustus 2011

Spiegelbeeld tutorial

Marianne Design heeft een werkelijk snoeperig hertje uitgebracht. Naar aanleiding van een mailtje laat ik jullie zien hoe je er een perfect spiegelbeeld hertje van kunt maken.

Als je een bedrukt scrappapiertje gebruikt, stans het hertje dan aan de verkeerde kant uit. Geef met een potlood aan waar de geëmboste delen zitten.

Haal het hertje uit de stans en leg het met de gekleurde kant naar beneden op de achterkant van de stans.
Druk voorzichtig met je embossingpen de potloodlijntjes door de stans.
Heb je nog ergens een verdwaalde lichtbak.....dan kun je die natuurlijk ook gebruiken.;o)

Draai het geheel om en beïnkt de geëmboste delen met b.v. een blendingtool.

Maak eventueel de randjes van het linker hertje plat met je nagel en werk af met je inkblendingtool.
En klaar is de tweeling......
.......En ik ben helemaal blij met m'n nieuwe stempeltjes van Nicole: Want ze passen niet alleen heel leuk in de kadertjes die ze bij geleverd heeft (de eerste), maar zoals ik al hoopte ook  heel mooi in mijn ticketstempels. En ik ben dol op tickets..............;o) het wordt wel moeilijk kiezen!
zondag 21 augustus 2011

Schor maar voldaan!

Na drie dagen workshops geven op de beurs in Zwolle heb ik de smaak helemaal te pakken. Wat was het druk, gezellig, chaotisch, multiculti, enthousiast, creatief, eigenwijs en voor herhaling vatbaar!!!!De ideeen stromen mijn hoofd alweer binnen voor de volgende beurs in Hardenberg, dus het was ook nog eens inspirerend. Hieronder enkele fotootjes. En wat heb ik vele bekenden gezien en gesproken....leuk dat jullie allemaal gedag kwamen zeggen.
De Scrapbookzolder: Claudia en Jeroen

Dat heb ik toch maar mooi opgehangen


.....ik kan geen haakjes meer zien;o)Anneke in actie op donderdag


ikzelf in actie op vrijdag


maandag 15 augustus 2011

Jammer dat......

.....je (nog) geen geur door de computer kunt versturen. Deze kerstcreatie was vorig jaar al één van mijn favorieten. En met ander papier en andere stansjes, is t'ie toch weer heel leuk om te maken. Er zitten heerlijk geurende waxinelichtjes in: Hot Chocolate!! Je kunt hem vanaf donderdag besnuffelen op de beurs. Had ik al geroepen dat we in stand 118 en 118a zitten??
Prettige avond en de groetjes,
 Anette

zaterdag 13 augustus 2011

Workshopje gedaan......

Gisteren samen met Anneke en nog 6 dames een heerlijke workshop gevolgd bij Art Journey. Liesbeth had een prachtig deussie voor ons in petto. En jullie weten het....ik ben dol op deussies en ik had bovendien zin in een dagje stressloos freubelen. Alle benodigdheden stonden klaar voor onze neus.....dus geen gezoek......voor koffie en thee werd gezorgd......dus geen storende onderbrekingen.......de lunch was inbegrepen.........en toppie verzorgd door Louise.....dus daar ook geen gedoe.......Samenvattend: heerlijk en gauw op herhaling.....
Thuis nog de pootjes eronder gezet en een kettinkje in elkaar gefreubeld. Kan ik mooi om als ik naar de beurs ga!

woensdag 10 augustus 2011

And the winner is.......

Maar eerst even dit.......dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn trouwdag foto's. En inderdaad het is het "Cowboy restaurant" in Zeegse.

En ook nog even dit.........dankzij Sigrid Klinkenberg en de Hobbyhandig is mijn eerste kerstkaart een feit.
Schaamteloos gelift.......de inspiratie voor kerstkaarten in augustus is ver te zoeken.......en ik vond deze zó leuk.......voor in de kraam van de Scrapbookzolder.
Kijk dus voor de beschrijving in de nieuwste Hobbyhandig.;o) pssst....de hertjes zitten op een strookje mica geplakt.
En dan eindelijk de uitslag van de verloting. Het vrijkaartje voor Zwolle gaat naar...........
Dus Elly van harte gefeliciteerd! Wil je me zo spoedig mogelijk je adres mailen, dan komt het kaartje naar je toe. Als je onverhoopt toch niet gaat, wil je me dit dan laten weten, dan trek ik opnieuw een lootje.
Vandaag worden de andere uitslagen ook geplaatst en wel op het blog van Anneke én Anneke en de Scrapbookzolder.

dinsdag 9 augustus 2011

19 jaar alweer.......

We staan niet zo vaak samen op de foto. Meestal hangt er ook nog wel hier en daar een kind om de nek.
Maar speciaal voor onze trouwdag........bovendien zaten ze ook aan de andere kant van de tafel.;o) Voor één keer vonden ze het goed dat we naast elkaar gingen zitten. Als je goed kijkt naar het meubilair kun je misschien wel  zien wat het favoriete restaurant van mijn kinderen is.....

Vandaag met het DT-team van Claudia's Scrapbookzolder een gezellige scrapmiddag gehad. We storten ons op de kerstkaarten. Dat viel nog niet mee. Morgen kunnen jullie mijn resultaat zien en ook.........De uitslag van de KGKD-vrijkaartjes-verloting.........
 

vrijdag 5 augustus 2011

Ontstressen!!

Na regen en veel lawaaiige Fransen in de Jura, nog een paar zalige dagen ontstressen op de Veluwe. Gisteren een leuke make&take gegeven in de kantine van vakantieoord 't Spoek en morgen nog een bezoekje aan de scrapbookwinkel in Klarenbeek. Dan zit de vakantie er weer op en gaan we de laatste voorbereidingen treffen voor de KGKD in Zwolle. Ik heb al heel veel leuke reacties gekregen op de verloting van de vrijkaartjes. Nog even geduld en dan worden ze verloot! Ondertussen is ons derde DT-lid ook alweer terug van vakantie en bij haar kun je ook een berichtje achterlaten voor een kans opeen gratis kaartje. Klik hier om naar Anneke te gaan en doe haar vooral mijn hartelijke groeten.;o)
De Oener Kijktuin