donderdag 29 september 2011

Puf, puf, hijg, hijg......

Maar het begint al ergens op te lijken.
Vanmiddag op de valreep nog lekker aan de knutsel geweest bij Anneke, en zowaar twee dingetjes kunnen afmaken.Irene en Yvonne waren er ook bij en het was weer heel gezellig dames!! Het is haast niet meer voor te stellen dat ik vroeger veel in m'n eentje zat te freubelen. Met behulp van de computer kun je toch zomaar leuke contacten opdoen.
Een kaarsendeussie in kerststijl.....er moet nog wel iets op zie ik nu.
Engeltjes á la t!m voor op het moodboard.

woensdag 28 september 2011

Overmorgen al.....

Heerlijk nog twee nachtjes slapen en dan gaat de beurs van Hardenberg weer van start. En ik krijg het nog even druk op de valreep. Vandaag vielen de stempels van Timmie op de mat.........en vanavond moet ik dus nog even helemaal los! ( Nou ja moet.....;o))
Dus hoe het moodboard er in zo'n korte tijd komt uit te zien? En de make & take die we gaan geven??
Het zal wel nachtwerk worden, maar ik heb zoooo lang op mijn stempeltjes gewacht.......het borrelt van de ideeën.
nog maagdelijk wit.....

Hier gaan we in ieder geval mee spelen! Zijn ze niet mooi???????
Wie gaan er allemaal naar de beurs? En komen jullie dan even kijken wat ik er van gebakken heb?  Lief zijn hoor!

zondag 25 september 2011

Niet moeilijk....

In blogland komen regelmatig leuke projectjes voorbij voor kleine kadootjes. Ideaal om b.v. geld in te stoppen of een kadobon aan vast te maken. Onlangs kwam ik hier en hier en hier dit leuke kaarsenbakje tegen en ik had gisteren een feestje.....dus.......
Vaak is het dan wel zo dat je de maat aan moet passen aan wat je er in stopt. Dat lijkt ingewikkeld, maar dat valt eigenlijk wel mee. ik heb een paar fotootjes gemaakt van het ontwerp (zoals ik dacht dat het goed was). Voor de stevigheid heb ik er extra zijflapjes aan getekend....die vouw je naar binnen en die werken dan meteen je plakrandjes weg.
Ik heb de nestability tot de pijltjes gestanst en geëmbost.


stansen

embossen

vouwen

versieren.......Met het mooie papier van Maja Design.

vrijdag 23 september 2011

Vrijkaartje gaat naar......

Het vrijkaartje voor de beurs is gewonnen door.............Henriët!!!! Van harte gefeliciteerd!
Henriët mail je me even je adres, dan komt het kaartje zo spoedig mogelijk je kant op. Mocht je toch niet kunnen, laat het me dan even weten, dan trek ik een nieuwe winnaar. Kom je De Scrapbookzolder begroeten op de beurs? We gaan een leuke make & take geven met Tim Holtz technieken.

De andere winnaars zijn ook bekend: Kijk op het Scrapbookzolderblog en bij de andere DT-leden: Anneke Kiewiet & Anneke Klaas.

Filmpje!

Afgelopen zaterdag was ik immers in Ommen..........Bouke heeft een leuk filmpje gemaakt met impressies van de dag. Klik hier voor het filmpje. Morgen zal ik het labeltje plaatsen wat ik aan het maken ben.

O en wie wil er nog een vrijkaartje winnen voor de beurs in Hardenberg??? Eind van de middag trek ik de winnaar, dus vandaag de laatste kans..

dinsdag 20 september 2011

De tasjesdief........


Tijdens het bloghoppen een leuk tasje gespot bij Jolande. Anneke heeft uitgezocht hoe hij gemaakt moest worden, maar tikkeltje eigenwijs........ik heb er een paar stukkies afgesneden, want ik vond het veel te veel papier kosten. Mijn tasje valt dan ook niet open, maar zit aan de zijkanten vastgelijmd, wat het direct overbodig maakt om ook de binnenkant te moeten bescrappen. Het ontwerp is simpel en lijkt dan ook veel op de welbekende explosion box. Alleen zit er geen deksel op, maar een flapje aan de bovenkant. Dit projectje is het laatste voorbeeld wat ik voorlopig voor de markt heb gemaakt.Volgende week dinsdag is de eerste demomiddag op de markt in Winsum.

Met het nieuwe Elines winterhuis papier

Zelf bestempeld knoopje. zondag 18 september 2011

Zaterdag

Gisteren een supergezellige demodag gedaan bij Creabest. Met nog vier andere dames zaten we in "het kippenhok" te demonstreren en het was soms behoorlijk druk. maar ja, wat wil je ook er was van alles te zien: Lydia met glimmermist, glimmerglam etc., Marileen met de big shot met allerlei stansen en embossingfolders, Frences Lich was er met haar nieuwe boekje: Kaartromantiek. Berthine liet het nieuwe prototype van de Silhouette Cameo zien. En ik mocht met distress en distress stains aan de gang......in de breedste zin van het woord. Hieronder een paar van mijn voorbeeldjes van die middag.


   
Veel enthousiaste en verraste reacties van de dames die zelf ook even mochten poetsen....dus een hele geslaagde dag, met dank aan het team van Creabest!

dinsdag 13 september 2011

Extra kaartjes voor op de markt.

Wat zijn ze toch cute die nieuwe kerststempeltjes........ingekleurd met distressinkt, met papier van Marianne Design, stansen van MD, lint en kant van de markt.
Ben je nu ook zo gecharmeerd van deze kaarten, dan zijn er zaterdag demonstraties mee in alle Pipoos winkels in het land. Ik ben er deze keer niet bij, omdat ik immers in Ommen zit.
Maar de demonstraties die ik later deze maand ga geven op de markt hebben een hoog Marianne/Eline gehalte.

Eekhoorn: Antique linen, tea dye, brushed corduroy, vintage photo, walnut stain, bundled sage en weathered wood (sjaal).

Sneeuwman: Rusty hinge (neus), weathered wood, aged mahogany.

En poedersneeuw op zijn muts.knoopje insmeren met Glossy Accents en op dessinpapier plakken.
Overigens zit er normaal gesproken een vogeltje op de muts van de sneeuwman.........maar die heb ik laten sneuvelen......hi, hi, als je goed kijkt zie je z'n pootjes nog zitten....tsja.....

vrijdag 9 september 2011

Oefenen......

zaterdag 17 september mag ik demonstreren bij Creabest in Ommen. O.a. met distress-stains..........en tot voor kort had ik die nog niet......
links gewoon poetsen........rechts distress-stains met picket fence.....
Ik moet nog even wat meer kleurtjes uitproberen....maar ik vind het effect wel heel mooi. Klik op de foto voor een vergroting, dan kun je het verschil beter zien.

dinsdag 6 september 2011

Nog meer fotootjes...

Ik was op stap met Jeroen en Claudia van de Scrapbookzolder om nieuwe ideeën op te doen en t!m Holtz te zien (vanuit de verte), maar tot mijn grote geluk kon ik nog een plaatsje krijgen in de workshopruimte.
Ik had ook een label voor hem gepoetst.....en er Wilhelminapepermuntjes aan gehangen.....want je weet tenslotte maar nooit. Hierbij nog wat meer fotootjes van twee gelukkige dames.
Ik hoop maar dat hij de pepermuntjes lekker vindt.....
heppiedepeppie......

Handtekening......

Claudia stijgt op........


 


zondag 4 september 2011

donderdag 1 september 2011

Vrijkaartje!?

Na de roes van de beurs in Zwolle is het al weer bijna tijd voor het volgende grote evenement. Toch wel één van mijn favorite beurzen: Hardenberg. En ik mag namens de Scrapbookzolder weer een vrijkaartje verloten!!!!! Het enige dat je hoeft te doen is hier een berichtje achter te laten dat je een kaartje wilt winnen.
Wil je meer kans maken om een kaartje te winnen, ga dan ook even bij de andere dames van het DT kijken en de Scrapbookzolder zelf verloot maar liefst twee toegangskaarten. Komen jullie ook gezellig naar Hardenberg? We gaan een leuke Kerst Make & Take verzorgen.
Op 23 september verloten we de kaarten.

O,ja en de buurman en buurvrouw vierden gisteren hun beider verjaardag. buurman wilde graag een financiële bijdrage voor een nieuwe videocamera.......en dat inspireerde me tot dit:

Met het geweldige papier van Graphic 45 en een leuke mini filmstrip stans van Die- namics.

Met een pocket voor cash!