maandag 31 oktober 2011

KreaDoe!!!!! Joehoe!!!!!

Afgelopen weekend een heerlijk scrap& bep weekend beleefd in Lemele. Toch wel iets meer gebept dan gescrapt, maar toch iets geproduceerd:

het scrapproject van het weekend

ik moet nog van alles toevoegen....maar weet nog niet precies wat...

en nog maar eens een theelicht deussie voor de KreaDoe
Wat was het weer gezellig en wat hebben we wat afgelachen! Connie en Marcita: twee top gastvrouwen.....hartelijk bedankt voor dit zalige weekend.

En dan nu inpakken voor de KreaDoe.............wij staan er weer met Claudia's Scrapbookzolder. En samen met Jeroen (the man in black), Yvonne en Anneke gaan we er een feestje van maken. En hopenlijk wordt het zó druk bij de kraam een onze workshops dat ik na vijf dagen beurs minstens een week niet meer kan praten.........Misschien tot ziens en wil je zeker zijn van een plekje aan onze workshop tafel, klik dan hier en geef je op.

zondag 23 oktober 2011

Crackle stempel!!

Op de beurs in Hardenberg was vraag naar de stempel die ik hier voor de achtergrond heb gebruikt. Normaal gesproken zit hij op een kerstsheet van Tim Holtz. Maar nu het goede nieuws: Claudia heeft er een aantal los te koop....dus woodmounted zeg maar.

Het onderste kaartje is met de stempelset Christmas silhouettes gemaakt. De massieve stempels zijn uitermate geschikt om er de "kissing" techniek op los te laten. Het lichtbruine hert is op die manier gemaakt en daarna gewoon uitgeknipt.

vrijdag 21 oktober 2011

Veluwe

Even een weekje in retraîte op de Veluwe. Hele familie mee....spelletjes doen.....wandelen.......koken......foto's maken.....fietsen......freubelen........shoppen (Klarenbeek;o) en Apeldoorn)......en afzien! Wat was het koud!!! s'nachts. heerlijk geen TV, maar wel de multimedia mee voor de kids dan. Die kunnen tegenwoordig kennelijk niet meer zonder.
gelukkig hebben ze nog andere hobbies.....
En behalve een kratje met lekkere etenswaren.......had ik ook een kratje met freubelzooi meegenomen.
Eerst dinsdag nog even shoppen in Klarenbeek, aldaar kennis gemaakt met Ingrid in levende lijve en wat leuke spulletjes meegenomen. O.a. een gróót stuk dik karton, waar ik leuke kaften van wil maken, een stempeltje, een kadootje alvast voor mijn zus, clear embossingpoeder,grote klos koord.......en prachtige A4 vellen KURK.
En ik had ook Eline's nieuwe boek in mijn kratje gestopt.......en toen ging mijn zus los......nota bene geïnspireerd door de leuke lijstjes van Inge uit het boek.


ze heeft ook nog mijn bedeltjes "ingepikt".


sneeuwster van kurk.


sorry...gedraaid

Ze was ook niet meer te stoppen......ze heeft al haar restjes papier en vilt met mijn stansjes uitgestanst....tot ver na middernacht......tja, ze heeft zelf geen cuttlebug.....

Zelf heb ik lekker zitten stempelen nadat ik inspiratie op gedaan had bij Kath (thanks girl!) en nog wat van die theelicht doosjes gemaakt voor de beurs......maar die moeten jullie daar dan maar komen bekijken.
Wel lekker om weer terug te zijn.....opruimen, de was doen......email beantwoorden.......bloggen.....;o)

vrijdag 14 oktober 2011

300!!!!!

Wow!!!! 300 volgers.......Vorige week dacht ik nog dat het weer eens tijd werd om een leuke candy te bedenken voor mijn trouwe volgers, maar nu vind ik het wel leuk om mijn driehonderdste volger te verrassen. ze is een beetje een bofkont, want ze had ook al een vrijkaartje voor de beurs gewonnen. En onlangs heeft ze met behulp van haar zoon haar eigen blog gestart!! Het knutsellegioen groeit gestaag.
In de herfstvakantie zal ik eens even bedenken wat ik op de post ga doen. Het komt vast goed....want ik mag van mezelf een bezoekje brengen aan de scrapbookwinkel in Klarenbeek, die is namelijk vlakbij de camping.....(akelig nietwaar?)
In ieder geval hoeft niemand zich deze herfstvakantie te vervelen, want de Hobby-8 daagse van de Pipoos staat alweer voor de deur.........tja en dan ben ik er weer niet......maar ik heb van Anton gehoord, dat er ook een Pipoos is in Arnhem.....en dat is ook in de buurt van de camping.......Dus wie weet ga ik daar ook nog even rondneuzen. Wel heb ik een aantal voorbeeldjes naar de winkel in Groningen gebracht. Wat zijn die nieuwe stansen van Marianne toch LEUK en ze combineren geweldig met vintage en Eline's papiertjes.
En hebben jullie het nieuwe boek van Eline al gezien....'t is weer een plaatje!
Met "waxinelichtje" op batterijen.......

Deze stans is zóóóó leuk!!
p.s. een aantal van jullie hebben hem al via de mail gekregen, maar ik kan niet van iedereen het mailadres vinden, dus ook langs deze weg het patroontje van het kaarsendeussie.......lengte, breedte en hoogte zijn gemakkelijk aan te passen aan het formaat kaarsjes dat je wilt gebruiken. Voor de bovenkant kun je natuurlijk elk gewenst ontwerp maken.....ben benieuwd hoeveel kaarsenbakjes er gaan opduiken.....

dinsdag 11 oktober 2011

Tea and cookies.....en kaarsjes....

Nog zo'n leuk kaarsenbakje gemaakt, maar nu met het papier van Eline. Je kunt hem eventueel "live" bekijken in Yvonnes Doetiek in Annen. Zij heeft ook het bijbehorende patroon.

En wat passen m'n bedeltjes er goed bij!! Ik lust wel een bakkie.......

donderdag 6 oktober 2011

Teatime!

Met materialen van Scrapbookzolder deze gezellige kaart gemaakt:
De theekopjes zijn  2x op het dessipapier gestempeld en 3-D afgewerkt

Nog even oefenen met de perlenpennen;o)
Lekker tussendoor even weer een "zoet" kaartje! En wat combineert dit papier geweldig met de stempels!!

maandag 3 oktober 2011

12 tags of.......

Voor de oplettende volger is het natuurlijk wel duidelijk, dat niet alle "12 tags of Christmas" nieuw zijn op mijn moodboard. Jullie moeten het me maar vergeven, ik had natuurlijk simpelweg niet genoeg tijd om het voor elkaar te krijgen. Het is wel een kleurig geheel geworden met labels in allerlei t!m Holtz technieken.

Op de beurs in Hardenberg had het moodboard in ieder geval veel bekijks. En moest ik ook beloven om hem snel op het blog te plaatsen. Nu was ik gisteren pas om 22.30 thuis.......geen daglicht meer, moest ik vanochtend werken.......en was vanmiddag het hele DT hier inclusief Claudia van Scrapbookzolder. Ik hoop dat 22:10 uur snel genoeg is dames"???? En jullie weten het: als jullie vragen hebben....

We zitten al weer helemaal vol ideeën voor ons volgende beurs avontuur en het moodboard mag gelukkig ook weer mee. Ik heb nu in ieder geval wat meer tijd om nieuwe labels te poetsen en m'n nieuwe stempels te gebruiken. Misschien scheur ik die ouwetjes dan nog wel van het board af! ( voorzichtig uiteraard);o)
Astrid: IK BEN ZO BLIJ MET JE HEKJESSTANS!!!

"Kissing" met de Christmas Reflections stempel
Wat was het trouwens gezellig op de beurs!!!!! Veel bekenden gezien en veel make & takes kunnen geven.
Met DANK aan Claudia's Scrapbookzolder.