woensdag 21 december 2011

Zomaar zonder "poetsen"!

Het is toch erg.....ik heb niet eens al mijn kerstkaarten af gekregen......maar ik wilde nog één maken voor een speciaal iemand.........?? Hij gaat zo dadelijk nog op de bus. En de rest van onze kennissen hebben dit jaar een gekocht kaartje gekregen.......ook leuk.......
Rest mij nog jullie allen PRETTIGE FEESTDAGEN te wensen en een HEEL CREATIEF NIEUW JAAR! En ik neem even een paar daagjes kerstverlof.......

dinsdag 20 december 2011

Deussie # 5 en Tag #7...just for the fun of it!

Wij lopen hier altijd wat achter de dingen aan........zo moeten de kerstkaarten nog steeds op de bus!! Ondertussen ga ik dan vrolijk verder met alles wat ik verzameld heb tot vér in de kerstvakantie....dus er verschijnen nog wat kersterige dingen op het blog. Ik beloof er in januari weer mee op te houden......Ik kan me er al weer op verheugen.....DE LENTE! Tenzij het nog lekker gaat vriezen en ook nog een dik pak sneeuw graag! want er gaat niets boven wintersporten in eigen land......Slee uit de schuur.....schaatsen uit het vet.....warme chocolademelk met slagroom....mmmmmm!
Houten hertje beplakt met scrappapier...

mannen met baarden zijn hulpkerstmannen.....

prachtige time-pieces gevonden bij Art Journey

maandag 19 december 2011

deussie #4

Afgelopen zaterdag gezellig het huis vol gehad met zeven dames van het SNN-forum. Hoewel je dan ook druk bezig bent met de catering.......en natuurlijk veel beppen.......heb ik toch nog een doosje af kunnen maken:
De kerstboom is van hout....beplakt, geschuurd, gepoetst en bestempeld.

De kamelen van Art Journey combineren prima met de engel van Tim.

woensdag 14 december 2011

deussie #3

Misschien is dit wel iets voor de serie: "De twaalf doosjes van......".
Op dit doosje zitten de Krimpie Dinkies die ik een poosje geleden had gemaakt.
En een heel leuk minilabeltje. Liselore Design heeft labeltjes te koop in allerlei maten en trouwens ook dat leuke Krimpie.
Met papier en stempels van Eline......en nee.....ik krijg helaas geen commissie van de IKEA.......;o)......maar ben nog wel steeds superblij!

dinsdag 13 december 2011

Deussie #2.....en reclame voor Ikea......

Ik dacht vandaag:"even weer wat anders". Maar eigenlijk is het toch een Tim Holtzje geworden.......het patroon voor dit leuke kaarsen en lucifersdoosje kun je HIER vinden.

 Bij de IKEA hebben ze nieuwe houten bakken gemaakt die ook in de Expedit kasten passen........en jawel: eindelijk iets waar mijn scrappapier in past......ik ben zo blij.....ik ben zo blij.......ik ben zo blij......

maandag 12 december 2011

Tag #9

Hier en daar slaan we wat over.......maar deze techniek is ook weer super leuk: dubbel embossen.
Goedkope poedersneeuw van Blokker.

Stickles: Clear Rock Candy als glas.

zondag 11 december 2011

tag #7

Soms duurt het even voordat je bij elkaar gesprokkeld hebt wat je allemaal wilt gebruiken.
Vrijdag vond ik deze leuke kerstslingertjes bij Albert H. Zaterdagochtend kwam de post met mijn eerste lading kreukellint. Zaterdagmiddag gaf ik samen met Claudia een leuke labelworkshop aan 8 enthousiaste dames en kon ik bij haar de blaadjes uitstansen......en vanochtend had ik eindelijk weer tijd om wat te freubelen......Tag 6 sla ik nog even over......Voor tag 8 heb ik nog geen steampunk stempel.......en tag 9 komt eraan! Hoe ver zijn jullie al??
Sterretjes er af trekken......

takjes uit de tuin......

woensdag 7 december 2011

Tag #5

Deze techniek lijkt ingewikkeld, maar het valt best mee en het resultaat mag er wezen: Een prachtig glanzende achtergrond. Ik heb er maar gelijk een kerstkaartje bijgemaakt.

dinsdag 6 december 2011

Tag #4

Crackle is toch wel zo'n wonderbaarlijk product! Ik kan er erg blij van worden, maar heb wel altijd problemen met het krom trekken. Zelfs Grungeboard wordt erg krom. Mijn tag ligt nu dan ook weer onder een stapel telefoonboeken.;o)
Bij dit label heb ik de sneeuwman wit gelaten (Agnes en ik vonden hem mooi genoeg) en alleen de ijsster extra kleur gegeven.
De doorzichtige knoopjes heb ik gekleurd met alcohol inkt (pearl en aqua), het lint en verbandgaas met distress-inkt broken china en faded jeans. de sneeuwsterren langs de rand zijn uitgestanst uit verpakkingsplastic en opgeschuurd voor een "frosty"effect
O ja en ik had natuurlijk die sneeuwmanstans en die ster niet..........kwestie van kopiëren, uitvergroten, opplakken en uitsnijden/knippen. En mijn ster komt ook van de "on the edge snowflurries".


maandag 5 december 2011

Tag #3

Tussen alle gedichten door toch nog even tijd gevonden om te freubelen. Voor dit label heb ik geen stamppad gemaakt, maar gewoon de stempel beïnkt met Stains. dit gaat ook razendsnel en zo kun je ook aardig productie draaien. Kijk voor de uitgebreidde techniekbeschrijving op het blog van Tim and have fun!!

zondag 4 december 2011

Tag #2

Elke ochtend even snel de computer aanzetten om te kijken wat hij nu weer gemaakt heeft én of dat nog nieuwe
ideetjes gaat opleveren. Ik voel me soms net een spons. Als je in me knijpt komt het er alleen net iets anders weer uit. Eigenwijs.........zeiden mijn ouders vroeger al....
De meester


De leerling
De achtergrond heb ik ingekleurd met behulp van de water-brush én het is een kleine tag geworden..........ik heb namelijk niet zo'n groot hert.........maar wel sinds kort een kleintje........tsssss.
Het hekje is van Grunge Board en bruin gemaakt met Distress-stain walnut stain. Sneeuw effect met Fluffy Paint (geen iedee of het nog steeds te krijgen is????)

zaterdag 3 december 2011

.....12 Tags of Christmas.....2011!!!!!!!!

Druk, druk, druk,.........met andere zaken, waaronder de mysterieuze zwarte mannetjes en die figuur met die witte baard........ maar het kan jullie niet ontgaan zijn dat His Holtzines weer is begonnen aan zijn jaarlijkse traditie. En ook ik hang weer aan zijn lippen. Ga vooral even kijken op zijn blog voor een overweldigende hoeveelheid tips & tricks. Klik op het logo hiernaast om naar zijn blog te gaan.
Hoewel hij alweer zijn derde label heeft gepubliceerd, ben ik pas bij label één. En net als vorig jaar moet ik hier en daar smokkelen. En dat maakt het nou net zo leuk. Wel heb ik voor het eerst een embossingmal ingesneden....dat durfde ik tot nu toe nog niet....maar als Timmie zegt dat het geen kwaad kan......Dus zoek de verschillen zou ik zeggen.......
De Meester.....

Zijn leerling........
Ik wil wel verklappen, dat de dennenappeltjes gemaakt zijn met een stans van Marianne Design (de grote rose mal) en dat gaat ook prima.