zondag 11 maart 2012

Art Journey Dagen!

Lieve dames van Art Journey,

Wat heb ik weer genoten van een heerlijk dagje stempelworkshops. Wat was het weer gezellig en leerzaam.
Bovendien leek het af en toe wel op een reünie, zoveel bekende gezichten zag je er.
BEDANKT, BEDANKT, BEDANKT!

En lieve lezeressen van mijn blog: ben je dol op stempelen?? dan zijn de Art Journeydagen een echte aanrader! Helaas moet je nu eerst weer een heel jaar wachten voordat ze weer alles uit de kast trekken.

Morgen zal ik wat foto's laten zien van het project dat we gemaakt hebben, maar nu eerst een geweldige doch simpele (je had het zelf kunnen bedenken) tip van Joke:
Sommige rubberen stempels moet je zelf  "mounten" op b.v. Easy Mount. Voordat je dat echter doet kun je ze stempelen op de achterkant van de easy mount zodat je stempels er uitzien zoals de nieuwe sheets van o.a. Tim Holtz: Met een afbeelding op de rug dus. Zo kun je veel gemakkelijker bepalen waar je stempels moeten komen en ook wordt het moeilijker om teksten op de kop te stempelen. Omdat je nu dus gewoon kunt lezen wat er op de stempels staat.
Snappen jullie het nog een beetje?? Ik moest er eerst ook even over nadenken...dus heb ik er ter verduidelijking maar even een fotoreeks van gemaakt.

Beïnkt de stempellap met een watervaste inkt

stempel op de NIET klevende kant en lijn netjes uit langs de twee zijden.


Plak vervolgens de stempellap op de klevende zijde van de easymount. zorg ervoor dat hij niet op zijn kop komt! Knip de stempels netjes uit en hou daarbij je schaar goed rechtop.


klaar om samen met een acrylblok te gebruiken.

Woorden knip ik altijd zo recht mogelijk uit langs een potloodlijntje. Deze keer heb ik ze op de dunnere easy mount geplakt. Omdat deze easy mount zwart is heb ik gestempeld met Stazon wit. Hier heb ik eerst de stempels uitgeknipt en daarna gestempeld en "gemount".Zijn ze niet prachtig de nieuwe stempellapjes? De twee linkerlapjes zijn vers van de pers en "Diva" zat in de Goodybag die we na afloop allemaal kregen. En die twee mannetjes vielen zomaar in mijn winkelmandje.;o)
Denken jullie nog even aan het vrijkaartje voor Den Bosch? Morgen avond trek ik de winnaar.


7 opmerkingen:

 1. Ook zo`n heerlijke dag gehad dus......mooie stempels heb je aangeschaft, met de diva heb ik al een kaart gemaakt vind hem helemaal super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de tips! Groetjes, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben ook een geweldig leuke dag gehad vandaag in Sleen. De twee mannen lagen ook bij mij in het mandje.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anette,
  Wat een gave stempellappen, helemaal super.
  Zal straks kijken of ze op de beurs in Zeist ook te verkrijgen zijn, want ook ik stempel met regelmaat.
  Lieve groetjes Annette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goeie tip, had ik eerder moeten doen!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend goed tip. Dat had ik eerder moeten weten :). Zouden we de stempels die al gemount zijn niet op plakplastic kunnen stempelen met stazon? mooie stempels hoor

  BeantwoordenVerwijderen