dinsdag 4 september 2012

We gaan naar Mechelen!

Wie gaat er mee naar Mechelen? Nog een kleine twee weken en dan staat Scrapbookzolder voor het eerst op de beurs in Mechelen. Het wordt één groot avontuur: we laten Claudia thuis......nemen de caravan mee...en reizen in alle vroegte vanuit het hoge noorden richting Zuiderburen. Nu weet ik dat er heel veel gezellige stempelaars, medebloggers en scrapfanaten in het zuiden wonen, dus dat zit wel snor. Maar hoe gaan we dat allemaal redden 5! dagen workshops geven zonder back-up........


Scrapbookzolder heeft alvast wat leuks voor jullie: we verloten een aantal vrijkaartjes. Wil je daarvoor in aanmerking komen, laat dan hieronder een berichtje achter en zet het tevens in je side-bar mocht je een blog hebben. Op het Scrapbookzolderblog kun je lezen hoe je extra kans maakt op een vrijkaartje. Ook kun je een vrijkaartje winnen bij ons andere DT-lid Anneke. Klik hier en hier. Maandagavond 10 september maken we de winnaars bekend. Succes!

Gisteren nog even zitten spelen met de Washi-tape. Sigrid Klinkenberg heeft een tijdje geleden prachtige voorbeelden met de Marianne stempels gemaakt en die heb ik voor het gemak maar even gelift. Dit voorbeeld gaat ook mee naar Mechelen omdat we een leuk assortiment aan tape bij ons hebben.

Detail: Elleke van Creatotaal heeft bedeltjes die geweldig bij de stempels van Marianne passen.

Zucht......

6 opmerkingen:

  1. Schitterend Anette maar....waar zit hier de washitape????????????
    Weten ze thuis nog wie je bent of moet je al vragen of je binnen mag komen whahaaaaaaaaaaaa.........heel veel plezier in Belgie!!!!

    Liefs, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier in Mechelen.
    En nog bedankt voor het kaartje voor Zwolle.
    We hebben veel leuke ideeën opgedaan.
    Groetjes, Thea R.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kom ook naar Mechelen hoor !
    Maar heb al een kaartje bij je gewonnen voor Den Bosch en heb een abonnement voor Mechelen, dus daar zien we elkaar zeker weer en doe me eraan denken van die coole gele rolpost-it mee te nemen, die was ik vorige keer vergeten :)
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kon je het weer niet laten bij Elleke.. pssst ik ook niet. Mijn voorraad is ook weer bijgevuld(maar kom nu alweer tekort) Leuk label met hele gave stempels. Twijfel nog steeds of ik ze aan zal schaffen

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mooi kaart.
    en heel veel plezie/succes in Mechelen

    groetjes Martha en Margret

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie tags weer Anette, gr. liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen