maandag 29 oktober 2012

Oerlelijk?....en vrijkaartje gewonnen door......?

Afgelopen weekend was het heerlijke scrap & bep-weekend van het SNN forum. Een heerlijk verwen weekend, waar alles mag en niets hoeft, behalve lekker veel freubelen en kletsen. We mochten ook een leuk mini boekje van stof maken en dit is mijn voorlopige resultaat:
momenteel ben ik verslingerd aan Dylusions
.. En die maffe stempels heb ik van Myra geleend en gemixed met Tim en Dyan. De één vind ze waarschijnlijk oerlelijk en een ander vind ze.....? Ik ben er nog niet over uit.....spuuglelijk of über grappig....

In ieder geval word ik erg blij van al die kleurtjes. En mijn handen waren ook het hele weekend prachtig van kleur....

En dan nu de winnares van het vrijkaartje voor de beurs in Utrecht:...........Henny!!!!!
Van harte gefeliciteerd! Henny stuur je je gegevens naar Claudia van Scrapbookzolder? Dan komt het kaartje naar je toe. info@scrapbookzolder.nl en zien we je wellicht op de beursvloer.

Het wordt even een weekje stil. Misschien heb ik een internetverbinding aldaar en dan stuur ik nog wat impressie fotootjes van de Krea-Doe. Anders tot laters!
O, ja en ieder die naar de beurs gaat wens ik veel plezier. Scrapbookzolder staat wat achteraan, maar we hebben dit jaar 10 % korting voor "snelle wandelaars". D.w.z. mensen die voor 11;00 uur bij ons afrekenen krijgen 10 % korting. dat is toch mooi meegenomen.
En we hebben ook nog iets leuks gemaakt: Scrapbookzolder heeft een van de "moodboards" gemaakt die in het hoofdpad staan.
heb je zin in een leuke make & take, dan ben je weer bij ons aan het goede adres. Hopenlijk wordt het lekker druk! Tot Ziens.
.

6 opmerkingen:

 1. Mijn smaak is het niet, maar ik vind het wel mooi gemaakt. Het zou ook saai zijn als we allemaal hetzelfde maken. Veel plezier op de beurs. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die stempels echt super leuk...wel wat extreem maar wel apart. De kleuren zijn wel wat fel maar toch heeft het wel wat.
  Lief, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke actie voor de snelle wandelaars ! Super gewoon !
  Ik ben fan van die stempels hoor ! Erg mooi gedaan !
  Veel plezier op de beurs !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind m gaaf hoor! Ik ben wel een beetje fan van stampotique stempels. En die dylusionskleuren vind ik super.
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. uberleuk!!!!!!!!! veel plezier op de kreadoe!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het boekje geweldig leuk geworden. Ook de stempels vind ik erg leuk.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen