donderdag 31 mei 2012

Deze nostalgische kaart gemaakt naar aanleiding van een leuke sketch uit de Cards and More.
Ik heb papier gebruikt van Maja Design en het plaatje is er één van Pion. Het labeltje is een stansje van Magnolia. Voor degenen die de letterstans van Marianne hebben......de nieuwe verbeterde versie komt eraan, dus omruilen maar.




dinsdag 22 mei 2012

Rood, wit en blauw zijn de hoofdkleuren in het boekje van Inge (blogblom). Ik was al lang van plan om ook een "Inge" te maken, maar het wachten was op de juiste vorm en het papierblokje. Nu was ik afgelopen Hemelvaart in Noordwolde en daar is toch zo'n leuk winkeltje. Het heet Kikidoe en als je langs de waakhond durft, kom je in een prachtig ingerichte loods terecht. En jawel.....zij had het papierblokje. Ben je in de buurt, dan is dit winkeltje zeker de moeite waard, maar check even de openingstijden, want ze is niet alle dagen open.

maandag 14 mei 2012

Inspiratie

Geïnspireerd door de Cards and More: zaterdag viel hij op de mat en vandaag lekker tijd gehad om even te experimenteren. Het zijn twee labels omgetoverd tot giftcard houder.Onder andere met de nieuwe kleurtjes van de Distressinkten.


dinsdag 1 mei 2012

The Journey is finished

Afgelopen zaterdag een heerlijke drukke workshop dag gehad in Ommen bij Creabest. Voor Berthine tot laat in de vroege uurtjes het moodboard van 50x 60cm. in elkaar zitten flansen, zodat het nog mee kon naar de winkel. Dus een lang weekend kwam wel van pas om een beetje bij te komen.

Lijkt het je nu ook leuk om iets dergelijks te gaan maken, dan geef ik samen met Creabest een workshop op 2 juni in Ommen. Je kunt je opgeven via de site van Creabest. Bedenk wel dat het eindresultaat iets kleiner wordt, want we hebben slecht één dag om het te maken en niet een heel weekend.......