donderdag 28 juni 2012

Heerlijk die uitverkoop!

Even reclame maken hoor meiden: Ik was vandaag even in Groningen bij de Pipoos.....en het is SUMMERSALE. 50% korting op diverse producten én nog t.m zaterdag 10 % korting op de gehele collectie. Op http://www.pipoos.nl/  kun je je abonneren op de Pipoos nieuwsbrief en dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van leuke aanbiedingen.
En ik kon het niet nalaten het volgende naar mijn knutselhol te verslepen:
Denken jullie nog even om de CANDY? Je kunt nog meedoen tot 1 juli.

maandag 25 juni 2012

lekker snel

Vandaag weer eens lekker ouderwets gestempeld. Niks knipvellen......niks kantjes......niks scrapperigs......maar wel hele vieze vingers! De stempels zijn van het merk Papermania.

zondag 24 juni 2012

Huisje boompje beestje....

Even een tussendoortje gemaakt als voorbeeldkaart voor de firma Detz (mijn favoriete marktkraam voor kantjes en andere hobbyspulletjes)
Het is een stans van Marianne Design. Het Scandinavische huis. Twee keer uitgestanst voor extra dimensie en aangekleed met mini snoesjes uit een knipvel (ja, ja, ik kan het nog en ik had hulp van de knutselclub)
Bijschrift toevoegen

zaterdag 16 juni 2012

Bon Voyage!


Vandaag was het hier prima knutsel weer. Gelukkig geven de nieuwe stempels van Marianne je een heerlijk zomers vakantie gevoel. Deze kaart is gemaakt naar het leuke voorbeeld dat Sigrid (designteam Marianne Design) maakte.
dinsdag 5 juni 2012

Vers van de pers: CANDY!


Wat zijn zijn ze mooi! Om jullie te bedanken voor al jullie leuke berichtjes en het volgen van mijn blog, ga ik een van deze nieuwe Marianne Design stempels verloten. Wat moet je doen?
  • Laat hier een berichtje achter WELKE stempel je graag zou willen winnen én WAAROM? 
  • zet de candy in je sidebar.     
Op 1 juli ga ik iemand blij maken met een van deze stempels.

They are georgeous! Do you want to win one? Please follow the instructions:
  • Leave me a note and tell me WITCH ONE you'lld like to win and WHY.
  • Put the candy in your sidebar.
On July first I'll pick a winner.

zondag 3 juni 2012

Worshop

Afgelopen zaterdag een uitgebreide workshop gegeven bij Creabest. Een dag lang lekker prutsen, onder het genot van thee, koffie, cakejes, chocola (uiteraard) en een heerlijke lunch.
Goed gezelschap en een mooi resultaat maakt dit experiment voor herhaling vatbaar
Hier zoals beloofd de fotootjes.:-)
,