dinsdag 24 juli 2012

Just my type!

Voor dit kaartje heb ik lekker mogen spelen met Multi-medium en Modelling Paste. Voor een werkbeschrijving kun je doorklikken naar het CreaBest Blog.
helemaal mijn tiep!

maandag 16 juli 2012

Stille nacht...heilige.....

Afgelopen vrijdag onder het genot van thee, cake en kerstliedjes de jaarlijkse kerstkaarten workshop bij Art Journey gevolgd. Ons knutselkluppie had behoefte aan een gezellig uitje en wat is er leuker dan een middagje kerstkaarten maken bij Louise, Jeanet en Liesbeth. Wel even wennen om al in juli met de kerstkaarten te beginnen, maar volgens Louise kun je ook heel goed met de distress zomerkleurtjes een kerstkaart maken. Uiteraard ook het nodige snoepgoed in mijn mandje laten vallen, waaronder het leuke setje met die stempelstokjes, washi tape en een grote zak met "woodsies".

kleine "woodsie" bestempeld met kerstboom.

Hier zijn een heleboel verschillende setjes van. Clean and simple en heel snel, maar LEUK om te doen!

zondag 15 juli 2012

Goed gewerkt ladies!!Vandaag een  gezellige workshopdag gegeven. De dames hebben hard gewerkt en gingen eind van de middag met hun werkstuk in het zonnetje op de foto.

donderdag 12 juli 2012

Nog één plekje vrij a.s. zondag.

Er is een plekje vrijgekomen voor de dagworkshop die ik aanstaande zondag in Zuidlaren ga geven: The Journey Awakens The Soul.
De voorbereidingen zijn zo goed als afgerond en het beloofd een gezellige dag te worden. Heb je zin om aan te schuiven stuur me dan een mailtje, dan leg ik je de details uit.
Hierbij nog een fotootje van de georganiseerde chaos op mijn werktafel.

dinsdag 10 juli 2012

Spring maar achterop bij mij.....


....achterop mijn fiets! Ach ik vind hem leuk die creatable! En hij past natuurlijk helemaal bij het hollandse blokje en de Tour De France...en mijn theepot....en de Amsterdamse huisjes. Deze keer is het een dubbele theepot met een doosje ertussen, zodat je er een theezakje en CHOCOLA in kan doen. Voor het ontwerp kun je even  naar het Scrapbookzolderblog surfen.


maandag 9 juli 2012

Ondanks de regen......

Heerlijk die zomerkleurtjes. Op de bloemetjes zit glitterlijm.

woensdag 4 juli 2012

Na de lente komt de zomer.....

......en terwijl de mussen hier dood van het dak vallen, zit ik lekker koel binnen te spelen met de nieuwe kleurtjes. Ook de lente kleurtjes uit het stof gehaald en even lekker distressen. Voor een volledige beschrijving verwijs ik jullie naar het Scrapbookzolder blog.
Erg mooi die felle kleuren! Heerlijk zomers in ieder geval. Welke kleurtjes hebben jullie voorkeur?

maandag 2 juli 2012

Zwart wit èn de winnaar!

Nog een kaartje gemaakt voor het blog van Creabest. Met dezelfde stempelset, maar met een heel andere uitstraling.
Maar waar jullie natuurlijk allemaal op zitten te wachten is de uitslag van de candy. Ik had natuurlijk kunnen bedenken dat ik veel reacties zou krijgen, want wat zijn de stempels mooi! Niet alleen via het blog, maar ook via de mail en het SNN-forum hebben zich 69 kandidaten gemeld. Ook zijn een groot aantal van jullie volger geworden van mijn blog. Welkom allemaal en ik hoop dat jullie je thuis voelen tussen mijn gefreubel. Het kan soms alle kanten uit vliegen.....;-)

Oke........de winnaar is geworden:nr 39 : Anitavan http://anitasblog79.blogspot.nl/...... Zei schreef: Hoi, wat een leuk initiatief. Daar wil ik wel aan mee doen Dat komt ook goed uit want ik ben net lid geworden van de Marianne doe en ben pas begonnen met het maken van kaartjes. Dus de stempels komen goed van pas. Ik vind de stempels met labels erg mooi en de set met brief en postzegels: leuk voor aankomende vakantie. Dus ik ga duimen!


Groet AnitaAnita, gefeliciteerd en heel veel plezier met je nieuwe stempel. Zou je binnen een week willen reageren en me een mailtje sturen met je gegevens?
Iedereen bedankt voor het meedoen en de volgende keer beter.....;-)

zondag 1 juli 2012

Hello Creabest

Een nieuwe uitdaging erbij. Vanaf vandaag ga ik ook regelmatig iets maken voor het blog van Creabest.
Dat zullen voornamelijk stempelcreaties zijn, zoals jullie die van mij gewend zijn. De eerste kaart staat erop en als je wilt weten hoe ik die gemaakt heb, kijk dan even op het blog van Creabest voor een uitgebreidde beschrijving. Creabest heeft een zeer gevarieerd DT, zij maken allerlei scrapsels: voor ieder wat wils zou ik zeggen.

Gefotografeerd in "my garden".


Benodigdheden
 pssssss.......vanavond gaat de candy eruit!!!!!