vrijdag 31 augustus 2012

De groeten uit.....

Zwolle!! Gisteren en vandaag een berg workshops gegeven........ik ben blij dat ik even niet hoef te praten. Morgen is alweer de laatste dag in zwolle en dan gaan de voorbereidingen voor Mechelen van start.
Hieronder een fotootje van vanmiddag, met de groeten uit Leerdam, Zuidlaren, Sneek en 2x Biddinghuizen( de dames die jullie op de rug zien).
Verder hebben wij vandaag een mooie Broche bij de workshopkraam gevonden. Ben je die verloren, stuur dan een mailtje met de beschrijving van het sierraad naar Scrapbookzolder en dan zorgen we dat het in orde komt.

dinsdag 28 augustus 2012

Vrijkaartje Zwolle

Het vrijkaartje voor de beurs in Zwolle is gewonnen door: Thea R.
Gefeliciteerd Thea, leuk dat je komt. Mail je zo spoedig mogelijk je gegevens naar Claudia:
info@scrapbookzolder.nl

Op maandag hebben wij altijd onze vaste hobbymiddag bij mij thuis. Omdat het nog vakantie was, zijn we met een aantal dames al om 10:00 uur van start gegaan. Kijk en dan kun je produceren en dat is maar goed ook, want ik wilde nog twee kaartjes namaken uit de nieuwe Hobby Handig en dat is gelukt. Ik heb zelfs nog een pagina in mijn Art Journal gemaakt, want Myra had haar Dylusions meegenomen en die wilde ik ook graag eens uitproberen. En tenslotte laat ik jullie nog een prachtig bedankkaartje zien die ik kreeg van Margo, omdat ze een vrijkaartje had gewonnen voor Den Bosch.

Het "golfkartonnetje" is verpakkingsmateriaal van een rol beschuit.

De paspoppen zijn gestempeld op een stukje oud beddelaken van mijn grootmoedertje.

Bladzij 2: met Dylusion spray-inkt, maskers en stempel van Dyan en een steampunkset van Creabest.

Gekregen van Margo. Mooi hè??

zondag 26 augustus 2012

Vanaf donderdag zijn we in....

.....Zwolle! De beurzen volgen elkaar in een rap tempo op. Er is eigenlijk geen tijd om tussendoor uit te pakken en eens lekker rustig aan te doen. ( Ik klaag niet hoor ;-) ) Wel wilde ik graag nog wat voorbeelden maken met dat leuke papertape wat je overal ziet verschijnen. Met een beetje mazzel hebben we het bij ons als we in zwolle staan. Gelukkig voor mij staat er een geweldig artikel in de Hobby Handig over papertape, met prachtige voorbeelden van Wilga van 't Zelfde. Ik heb er al twee nagemaakt en straks nog even de andere twee. Ze zijn natuurlijk niet precies hetzelfde...beetje meer inkt...andere stansjes....bloemetjes ingekleurd met Distressmarkers...laagje Glossy...laagje Crackle. In ieder geval zijn ze een stuk sneller klaar nu ik niet zelf de lay-out hoef te verzinnen. Je kunt in de Hobby Handig zien hoe Wilga ze gemaakt heeft en mijn exemplaren kun je live bekijken en bevoelen op de beurs in Zwolle.

Roosjes zwart gekleurd met Distress Marker.

Klok ingesmeerd met Glossy Accents.
Vandaag en morgen kun je nog een kansje wagen voor de vrijkaartjes voor Zwolle.

vrijdag 24 augustus 2012

Groeten uit.....

  
......Den Bosch. We hebben een supergezellige beurs en zijn vanmorgen zelfs begonnen met een Bossche Bol.

dinsdag 21 augustus 2012

En het vrijkaartjes voor Den Bosch gaat naar......

Margo !!!

Gefeliciteerd met je gewonnen kaartje. Will je zo spoedig mogelijk je adres gegevens doorgeven aan Scrapbookzolder, dan gaan ze op de bus.
info@scrapbookzolder.nl
Het zou leuk zijn om elkaar te ontmoeten op de beurs. Wij hebben stand 193.

Heb je hier geen kaartje gewonnen kijk dan ook nog even op het Scrapbookzolder-blog.....wie weet?!

zondag 19 augustus 2012

Werk in uitvoering! Twelve tags of 2012.

Het is maar goed dat ik nog vakantie heb....Ik heb nog wat werk in te halen en daar heb ik de hele tafel bij nodig.....en woensdag moet het mee naar Den Bosch.....en...en...en....rustig blijven ademhalen....


Tafel te klein?

Nieuw Moodboard



Alvast augustus!
Als je wilt weten hoe je zo'n mooie tag kunt maken, surf dan naar: Tim Holtz blog Als ik weer terug ben van de beurzen laat ik de andere tags ook zien, met extra uitleg over mijn aanpak. (Want ik mis best het een en ander en toch moet het er een beetje op gaan lijken....) Het silhouette hierboven is bijvoorbeeld een uitgeknipt kopietje....sttt....niet verder vertellen. Als ik het goed bekijk zit er bijna niets van Tim op deze tag. ;-)
Denken jullie nog even om de vrijkaartjes?

vrijdag 17 augustus 2012

Vrijkaartjes!!!


Jawel de vakanties zijn bijna weer voorbij en Scrapbookzolder is binnenkort weer te vinden op een aantal hobbybeurzen. We beginnen volgende week al in Den Bosch en kort daarop zijn we weer te vinden in Zwolle. En we hebben voor beide beurzen vrijkaartjes te vergeven.
Wil je hiervoor in aanmerking komen moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Op mijn blog zijn dat de volgende:
-Plaats een berichtje hieronder zodat ik weet dat je in aanmerking wilt komen voor een kaartje.
-Plaats een berichtje op je eigen blog (mits je die hebt) met een link naar de mijne.
-Geef aan voor welke van de twee beurzen je een kaartje wil winnen!!!
-Voor Den Bosch heb je tot maandagavond de tijd om te reageren en voor de beurs in Zwolle is dat tot   volgende week maandag.
- Wil je meer kans maken op een kaartje, bezoek dan ook het Scrapbookzolder-blog en het blog van Anneke. Let op, het kan zijn dat zij andere voorwaarden stellen.

We gaan op beide beurzen weer een leuke Make& Take verzorgen, dus wellicht zien we je bij onze (workshop)kraam?!

woensdag 15 augustus 2012

Ha, ha......

Sorry meiden, ik wilde even een before en dan daarna een after laten zien.
Het uiteindelijke resultaat is wel wat ik voor ogen had, maar ik ben niet tevreden over de kwaliteit van het papier. Ik had namelijk met reïnkers zelf sprayinkt gemaakt van de zomerkleuren van Tim, maar het papier neemt te snel de inkt op en het trekt ook door het papier heen. Het is dus niet zo geschikt voor het nattere werk. En ik mag nog wel zo graag knoeien.....
Als je het eindresultaat goed bekijkt, dan zie je dat het label beter is gelukt qua achtergrond. Dus........dames, welke ondergrond gebruiken jullie voor je Art Journal????
De stempelset is de laatste in een serie van drie, die ik voor Creabest heb mogen maken.
Het is er een van Hampton Art/ 7Gypsies en heet Molto Bello.




Bladzijde.......1!

Schort voor en gaan......



dinsdag 14 augustus 2012

En omdat ik toch in de buurt was.....

......nog gauw even een zomer Make & Take meegepakt bij de Craftorij in Ede. Zoals altijd leerzaam: We hebben gewerkt met een Gel medium van Golden om een plaatje te transferren op linnen. Binnen no time gepiept, omdat je niet hoeft te wachten totdat het droog is. Plaatje insmeren, goed aandrukken met een inktroller, klein minuutje laten intrekken en weer verwijderen. Verder beïnkten met vintage photo en walnut stain en bestempelen met zwarte inkt. Matten op een stukje zwart cardstock.

En omdat ik ook met mijn eigen Art Journal wil gaan beginnen, heb ik alvast een sketchbook gekocht....en wat andere noodzakelijke dingetjes.....


vrijdag 10 augustus 2012

Verkennen

Als ik in een andere omgeving vertoef, mag ik altijd graag even snuffelen bij hobbywinkels in de buurt. Als verwoedde verzamelaar van rotzooi (volgens mijn man) ben ik altijd op zoek naar spulletjes die ik echt nodig heb. Dit keer was ik bij Cute Stamps And More, Pipoos Arnhem en de Hema. Daar kun je trouwens redelijk voordelig leuke tissuetape scoren.


donderdag 9 augustus 2012

Spierpijn

Niet geweten dat je spierpijn kon krijgen van wolvilten...maar wat is dat leuk om te doen! Wederom een leuke workshop gevolgd, met een windlichtje en een blommetje als resultaat. En de volgende dag spierpijn in mijn armen. Ha, ha en ik moest ook nog een handwasje doen...
Wederom een leuke workshop gevolgd met als resultaat een leuk windlichtje en een blommetje.

zondag 5 augustus 2012

Horizon verbreden....

Af en toe eens een workshopje volgen is een relaxte manier om je horizon te verbreden. Bij Suzanne Hurenkamp van Kleur je Hart dit zomerse bloempotje gemozaiekt. Lekker plakken en vieze vingers en een vrolijk resultaat voor op de vensterbank. Suzanne geeft nog veel meer leuke workshops, waaronder wolvilten....daarover morgen meer (het moet nog even drogen). Ben je nieuwsgierig naar haar werk, surf dan naar: www.kleurjehart.nl