woensdag 19 december 2012

Moonlight Shopping in Zuidlaren

Vanavond mag ik een demonstratie geven in de winkel van mijn knutselvriendin Anneke. Ik ga feestelijke labeltjes maken die je aan je presentjes kunt hangen. Ze zijn met dezelfde techniek gemaakt als de kerstkaartjes die ik hieronder nog ga laten zien. Het is voor Anneke de eerste keer dat ze deze leuke avond geven voor hun klanten. Lekkere hapjes, een drankje, live muziek en een goodybag. Ik hoop toch zo dat het lekker druk wordt!! Ben je in de buurt van Zuidlaren kom dan even aanwippen bij de COOP in West-laren, het wordt vast en zeker gezellig.
Ik hoop niet dat ik op de tocht hoef te zitten straks......ik ben al zwaar verkouden en helaas ook mijn stem kwijt. Ik laat nog wel even weten hoe het was ;-)
prachtige belletjes gescoord bij Blokker

dinsdag 18 december 2012

Deussie...

Als de chocoladekransjes op zijn, kan er en nepwaxinelichtje in....
met papier van Pion Design 2011.

zondag 16 december 2012

Scary Christmas to you.......

Outside the box zijn ze toch die stempels van Stampotheque.....en jullie reacties zijn ook zo heerlijk om te lezen. Je houdt er van of je haat ze. Ik vind ze echt mooi van lelijkheid zeg maar en ben blij dat ik ze af en toe kan lenen van Myra als ze hier is. Het is toch weer eens wat anders dan al dat zoete. Ik maak er geen kerstkaarten mee hoor! Dan heb ik niemand waar ik ze naar toe kan sturen....behalve Myra dan. ;-)


donderdag 6 december 2012

Dag Sinterklaasje....

Pak hem beet......10cm!