donderdag 3 januari 2013

Gelukkig Nieuwjaar!

Ik weet het....we zijn al weer een aardig eindje op weg in 2013....maar toch wil ik jullie nog allemaal een gezond, gelukkig en bovenal creatief Nieuw Jaar toewensen.
Hier heeft de creativiteit op een laag pitje gestaan, maar het begint toch wel weer te borrelen hoor. Net voor kerst kreeg ik bronchitis en dat is nu eindelijk een beetje over. Daardoor is er wel heel veel werk blijven liggen. Bijvoorbeeld de laatste van de 12  tags van onze Tim. En nu zag ik net op zijn blog alweer de eerste verschijnen voor 2013! Dus hup de opgeborgen knutselspullen maar weer uit de kast trekken morgen.
Alle kerst en oud en nieuw logees zijn de deur weer uit dus ik mag weer rotzooi maken van mijn Evert....en ik moet zeggen ik heb erin in! Hebben jullie bij Tim al gezien wat voor leuks er allemaal weer uitkomt oo de CHA?! Ahhhhhh.
Eerst nog even een fotootje van mijn laatste project van 2012 en dan canaf morgen weer .....labels!

5 opmerkingen:

 1. Jij ook een heel gelukkig en creatief 2013! Dit ziet er in ieder geval mooi uit. Ik ben ook weer een beetje actiever aan de plak. Hoop dat vol te houden. Elke dag in mijn pas gestarte 365-dagen-project :-)
  Jij elke dag een labeltje?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anette,
  Jij ook nog de beste wensen en ik hoop dat ik dit jaar maar vaak bij je aan de tafel kan komen zitten!! Altijd leuk en gezellig op beurzen!!

  Groetjes X Ciske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. annette

  ook van mij de beste wensen nog

  en je hebt weer prachtige tags gemaakt dat wou ik even zeggen

  groetjes roelie

  BeantwoordenVerwijderen