donderdag 28 februari 2013

Wereldberoemd...

Wereldberoemd in Zuidlaren en omgeving. ;-) Vorig jaar zijn er foto's gemaakt op de beurs in Assen en dit jaar duiken die plotseling overal op ter promo van de Hand Hobby Creadagen...met mijn snufferd levensgroot op de voorgrond.
Morgen gaat deze leuke beurs weer van start vanaf 10:00 uur. Wij staan direct bij de entree met onze mooie Scrapbookzolder kramen. Er is een stukje voor mij vrij gehouden om te demonstreren. We gaan een soort " u vraagt, wij draaien" beleid voeren.Dus heb je vragen en ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de nieuwe Distress-paint of die mooie kleurtjes acrylverf van Docrafts, dan kun je bij ons terecht.


5 opmerkingen:

 1. Ja echt wel wereldberoemd en zelfs in onze krant zag ik je.
  Tot morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anette, ik heb even een gekke vraag aan jou. Ik ben al tijden op zoek naar de stempelset van Stempelglede, genaamd Vintage Garden. Nou zag ik deze ergens op je blog voorbij komen. Mijn vraag is : gebruik je deze nog?. Mocht dit nou niet het geval zijn, zou je dan willen overwegen om deze aan mij te verkopen? Graag hoor ik wat je van mijn voorstel vindt. Alvast bedankt voor de reactie. Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Anette,
  Ik had je al gezien in de krant, wat leuk! Ik ga zondag met m'n zus. Misschien zie ik je.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige, mooie labels! Mooie kleuren heb je gebruikt!

  Groetjes van Marieke

  BeantwoordenVerwijderen