maandag 28 januari 2013

Donna Downey bij Creabest!

Afgelopen zaterdag een supergezellige workshop gevolgd van Donna Downey. Ze was een aantal dagen bij Creabest in Ommen. Heel veel bekenden gezien, dus het werd  een gezellige boel. Een kliederboel wel te verstaan. De verf is nog steeds niet helemaal van mijn vingers af. ;-) Ik zal en paar van de paginas laten zien die ik thuis heb afgemaakt. Ha, ha, 40 technieken was toch iets te veel van het goede, hoewel we allemaal heel hard hadden doorgewerkt. Het voordeel van thuis afmaken was wel dat ik behalve de betreffende techniek, ook meteen de pagina kon pimpen met wat extra dingetjes uit mijn voorraad. Zoals Donna al voorspelde is mijn boek wel geheel van de kaft losgekomen dus die moet ik nog weer even aan elkaar plakken.kadootje voor Donna


woensdag 23 januari 2013

Art Journey Challenge#29: alles kan en alles mag

Eindelijk weer eens tijd om aan een challenge mee te doen van Art Journey. Een paar weken geleden waren we nog bij Liesbeth om een workshopje met stencils te volgen. Wat is dat toch altijd een gezellige boel. Zoals veel van jullie wel weten is mijn stempel verslaving ooit op een beurs begonnen. En dat was natuurlijk bij Louise en haar dames. Ik was meteen verkocht en stempelen en alles wat daarbij hoort heeft toch wel mijn hart gestolen. Je zult zelden nog een werkstuk van mij tegen komen zonder inkt.....;-)

Voor deze challenge mag en kan alles en toen heb ik maar bedacht dat ik lekker in mijn art journal wilde kliederen. Dus met een hommage aan Art Journey en hun geweldige stempellijn (in dit geval steampunk) is dit mijn deelname. Iedereen kan nog mee doen tot eind januari.......als je maar stempels van Art Journey gebruikt natuurlijk.

Met pockets voor kleine kaartjes.


zondag 20 januari 2013

Wat te doen met al die labels??

Mensen vragen mij vaak wat ik dan toch doe met al die labels die ik maak.....
Ophangen natuurlijk! En ook weggeven hoor....;-)
Als ik mijn Timmie-labels zo aan de muur zie hangen lijkt het wel een eindexamen project. Er zitten zoveel technieken en leuke embellishment op dat je blijft kijken. Behalve de labels zitten er hier en daar in de opengebleven ruimtes nog wat verrassingen. Veel van de stempels en stansen voor dit project waren geleend en daarvoor mijn hartelijke dank. En sommige dingen zijn van het internet geplukt.......tsssss.......je moet toch wat. Voor de uitgebreidde beschrijvingen kun je op het blog van Tim terecht en de rest mag je zelf verzinnen of aan mij vragen als je mij en mijn moodboard op een beurs tegenkomt. Daar verheug ik me al zeer op. Zoals het er nu uitziet slaan we Hardenberg over en zijn we er pas weer in maart op de beurs in Assen.

donderdag 17 januari 2013

Achterstand wegwerken #3

En dat is de laatste van de twaalf van 2012.......Nu kan ik mijn moodboard afmaken en heb ik weer iets om alle technieken van Tim mee te showen op de beurzen.

dinsdag 15 januari 2013

Achterstand wegwerken #2

Geen idee of ze nog steeds gemaakt worden, maar de poinsettia stans van Bosskut is toch wel een van mijn betere aankopen geweest. In het begin waren al mijn kaartjes lief en romantisch en ook toen kwam hij goed van pas. Ook in mijn "grunge" fase komt hij nog goed van pas. Je kunt er geen dik papier of grungeboard mee uitstansen. Ik heb dan ook gewoon scrappapier bestempeld en beinkt voor dit resultaat. Kijk voor de technieken op het blog van Tim bij december-tag 2012. Nog een te gaan......


vrijdag 11 januari 2013

Achterstand wegwerken....

Als we de weermannen moeten geloven komt koning winter er weer aan en dan is de januari-tag van 2012 nog niet eens zo gek om te laten zien. Uiteraard is hij weer iets anders uitgevallen dan die van Tim. In plaats van Mirror karton heb ik de letters gewoon uit een bierblikje gestanst en ik heb wat Gesso en Snowflurries toegevoegd. De Snowflurries heb ik uit een restje mica gestanst, die ik eerst had geschuurd voor een mooi mat effect.
Nog slechts twee te gaan...

zaterdag 5 januari 2013

12 tags of 2013 # januari

Heerlijk!!!!! Tim Holtz gaat dit jaar gewoon door met zijn "twelve labels". En hoewel ik er nog drie moet maken van het vorige jaar, ben ik toch maar meteen met deze nieuwe begonnen. Helemaal in een stijl waar ik erg van ben gaan houden. Klokjes...radertjes...filmstripje.
Zoals altijd heb ik natuurlijk weer wat moeten improviseren. Net als je namelijk denkt dat je wel voldoende hebt verzamelt komt er weer een geheel nieuwe lijn uit met stempels, stansen en wat dies meer zei. Hebben jullie al een blik geworpen op het blog van Tim? Allemaal nieuw snoepgoed en er zitten zeker een paar items bij waar ik voor ga sparen.
Oké, genoeg ge.......hier is mijn eerste "Timmie Label" van het jaar 2013!

vrijdag 4 januari 2013

Gelukkig Nieuw Jaar #2

Ondertussen ben ik bezig met rommel te verzamelen voor de eerste tag van dit jaar, maar toen kwam ik de "Craft Stamper" van januari tegen. Vorig jaar hebben we met dit stempel heel veel Make & Takes gemaakt op de beurzen. En nu stond ie zomaar in het magazine met deze prachtige kleurtjes.
 Ik heb hem gauw gelift en hij gaat vanmiddag nog op de post.

donderdag 3 januari 2013

Gelukkig Nieuwjaar!

Ik weet het....we zijn al weer een aardig eindje op weg in 2013....maar toch wil ik jullie nog allemaal een gezond, gelukkig en bovenal creatief Nieuw Jaar toewensen.
Hier heeft de creativiteit op een laag pitje gestaan, maar het begint toch wel weer te borrelen hoor. Net voor kerst kreeg ik bronchitis en dat is nu eindelijk een beetje over. Daardoor is er wel heel veel werk blijven liggen. Bijvoorbeeld de laatste van de 12  tags van onze Tim. En nu zag ik net op zijn blog alweer de eerste verschijnen voor 2013! Dus hup de opgeborgen knutselspullen maar weer uit de kast trekken morgen.
Alle kerst en oud en nieuw logees zijn de deur weer uit dus ik mag weer rotzooi maken van mijn Evert....en ik moet zeggen ik heb erin in! Hebben jullie bij Tim al gezien wat voor leuks er allemaal weer uitkomt oo de CHA?! Ahhhhhh.
Eerst nog even een fotootje van mijn laatste project van 2012 en dan canaf morgen weer .....labels!