zaterdag 30 maart 2013

faces

Samen met mijn Scrapsis Myra een superleuke workshop gevolgd bij de Craftorij. Gezichten tekenen...nou dat doe ik eigenlijk nooit...dus dat is weer eens iets anders niet waar? En leuk om bij het Art Journaling en mixed media te gebruiken!
Maar dat valt nog niet mee moet ik je zeggen ;-)
We begonnen met het tekenen van een gezicht zonder verdere instructies...
ieks...
Daarna een gezicht die moest voldoen aan een paar basis regeltjes (vandaar de hulplijntjes)
Spooky!
En vervolgens in het eggie:
Help?!
En tot slot over een zelf gefabriceerde ondergrond:

...en dat vind ik dan wel weer leuk!
 Natuurlijk ook even op de foto met de celeb:

Was getekend: Dina Wakley!
 :

dinsdag 26 maart 2013

Very Happy Hopping!


Over een paar weken "HOP" ik over de Grote Plas en ga eindelijk een cursus volgen bij Ranger in Tinton Falls. Ik ga zeg maar mijn "gevorderden poetsdiploma" halen, zodat ik nog beter kan demonstreren hoe alle producten van Ranger zijn toe te passen. Er gaat van alles de revue passeren. natuurlijk Distress-inkt/stains/markers/paint, maar ook de hele lijn van Dyan Reavely, Claudine Helmut en Vintaj. Drie propvolle dagen in het walhalla van het stempelen.
En mijn lieve Hubby gaat met mij mee, zodat we samen een paar dagen Big Apple kunnen doen en hij voor chauffeur kan spelen.
Gisteren het verlossende mailtje ontvangen en vanavond eens kijken of we een vliegtuig en hotel kunnen scoren...wordt vervolgd...
IK BEN ZO BLIJ, IK BEN ZO BLIJ,  IK BEN ZO BLIJ, IK BEN ZO BLIJ, IK BEN ZO BLIJ...

zaterdag 23 maart 2013

Vandaag Paasfestival!

In de bittere kou...waar blijft de lente? Bij alle Pipooswinkels kun je in ieder geval de lente komen opsnuiven. ik ben aan de slag gegaan met de leuke passe-partout kaarten en laat mijn gefreubel zien bij de Pipoos in Groningen. Het is geen wandel weer en ook niet geschikt om lekker de tuin om te spitten, dus wat kun je beter doen dan leuke ideetjes op doen in je hobbywinkel? :

dinsdag 19 maart 2013

...en de rest heb ik weggegeven.

Vijf dagen lang "poetsen" op de Creativa in Dortmund met Scrapbookzolder, leverde een hele berg voorbeelden op.De meesten heb ik maar weggegeven aan mijn enthousiaste toehoorders.
Zie je Die Tolle fransös: het is mijn nieuwe favoriet van Timmie...;-)
Heerlijk om weer ff thuis te zijn! En dat ff is ook inderdaad maar even... Morgen vertrek ik richting Den Bosch voor de "Knotsgekke" samen met Creabest en zaterdag ben ik in Groningen bij de Pipoos voor het lente festival. Tot laters!

zaterdag 16 maart 2013

Alles gute

Doch sehr müde...:

vrijdag 15 maart 2013

Grüße aus Dortmund

drie van de vijf dagen achter de rug! Het is hier gezellig en erg druk en ik droom al in het Duits :-)
Jeroen doet de huishouding...goed hè?

maandag 11 maart 2013

Creativa!!

Jawel morgen vertrek ik met Scrapbookzolder  naar Dortmund. We gaan 5 dagen beurs draaien! Een mooie gelegenheid om mijn Duits eens op te halen. Dat was op de middelbare school niet veel soeps ;-).
Ik mag heerlijk aan de slag met de nieuwe Distress-Paint en andere Distressproducten.
Nu maar hopen dat  de Duitse dames ook zo van Timmie houden. Ik heb wat nieuwe technieken in een boekje verzamelt en die gaat mee. Misschien wel een leuk idee om er een workshop van te maken...maar dat moet dan even wachten, want mijn agenda is een beetje vol deze maand. Ha, ha, ik moet nog maar afwachten of ik tijd heb om mijn verjaardag te vieren. Ach zo blijf je eeuwig jong...



dinsdag 5 maart 2013

Nieuwe workshops

Er zijn nieuwe workshops toegevoegd onder het kopje "workshops";-) o.a onderstaande.
.