maandag 29 april 2013

Harde werkers!

Vandaag een beetje een anti climax...Ranger-U is afgelopen! Wat hebben we veel gedaan en ook een hoop lol gehad met elkaar. Nog één dagje NY en dan zit het er weer op. Hoe is het in Holland? Alles klaar voor de grote dag morgen?


zondag 28 april 2013

so far so good!

En nu nog een dagje distressen :

...

so tired...just some pictures...
Tim Holtz, Claudine Helmuth, Dyan Reavely


zaterdag 27 april 2013

hard werken...:-)

Vandaag een rondleiding door de Rangerfabriek gekregen en daarna afzien, afzien, afzien...
Ik maak morgen wel even een fotootje van onze creaties tot dusver. Maar daar heb ik beter licht voor nodig en hiero is het ondertussen al bedtijd.
the classroomvrijdag 26 april 2013

On the road...

Vandaag ons vervoermiddel opgehaald en naar Tinton Falls gereden. Meteen een tripje langs memory lane voor Evert. Hij heeft ooit als peuter in Wilmington gewoond en bij de Mac, waar ik nu dit berichtje zit te typen, zijn eerste hamburger gegeten. :-) Overigens heb ik nu wel geshopped...maar niet geweldig hoor de craftstores hier. Ik heb o.a. Michels en Jo-Anns gehad, maar geen van allen voert veel stempels.


donderdag 25 april 2013

relaxen en afzien...

's Morgens Manhatten vanaf de waterkant bekeken en een rondje om het eiland gevaren. 's Middags fietsen gehuurd en tussen de taxi's geslalomd...pfff je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar NY is erg heuvelachtig. Daarna weer heerlijk gegeten in Hellskitchen. Thais ditmaal. En afsluitend het mooie stationsgebouw van Grand Central bekeken. Er zitten eigenlijk te weinig uren in een dag, maar eigenlijk hebben we ook niet meer puf voor extra dingen. ;-) We hebben nog niet eens geshopped!


woensdag 24 april 2013

Wow!

Geen last van Jetlag, maar wel van mijn arme voetjes...Na aankomst op het vliegveld eerst ingechecked in ons B&B in Newark. Vandaar kun je gemakkelijk de "Path" nemen naar Down Town NY. En daar hebben we een stukje gelopen... heerlijk gegeten en van een adembenemend uitzicht genoten vanaf het Empire State Building. Vandaar die "wow" .
Empire State Building

Neon reclames op Broadway

Uitzicht vanaf het Empire State Building

we're leaving...

...on a jetplane...

dinsdag 23 april 2013

NY here we come!

Nog een paar uurtjes en dan zitten we in het vliegtuig. Kindertjes veilig thuisgelaten en opa is zo lief om op te passen. Af en toe blog ik wel een fotootje, zodat jullie kunnen volgen wat we zoal gezien hebben.
En vrijdag is het dan zover: dan ga ik mijn poetsdiploma halen bij Ranger in Tinton falls.Ik heb thuis nog even geoefend en Tims april tag zo goed en zo kwaad als het ging nagemaakt.
Met dank aan mijn stempelsis voor het lenen van de stempel. :

vrijdag 12 april 2013

50!

Je hebt van die fases in je leven.....b.v. dat iedereen in je omgeving gaat trouwen, of dat er ineens een ware babyboom in je kennissenkring plaats vind...Het ene moment maak je dus allemaal trouwkaartjes en daarna allemaal babykaartjes. En nu zit ik ineens in de fase dat ik dit soort kaartjes moet maken :
En volgend jaar ben ik zelf alweer aan de beurt.
voor mijn beste zwagertje...

donderdag 4 april 2013

Eindelijk klaar!

Enkele weken geleden hadden we weer een gezellige bijeenkomst in Eext. Een heerlijk dagje scrappen en beppen bij Anneke en dan ook nog een zalige lunch en een leuke workshop. Vandaag eindelijk de laatste hand kunnen leggen aan dit project. Nu nog even alle verjaardagen invullen en dan gaat hij naar het toilet...

woensdag 3 april 2013

pfff...dat was pasen

Pffff, de paasdrukte is weer voorbij. Ik ben weer een jaartje ouder geworden en mijn dochter Floor ook. Dus we hadden het hele paasweekend logees en visite. En we zijn allebei natuurlijk schandalig verwend.
Ik heb zelfs dollars gekregen om te shoppen in NY!!!
mijn kleine meisje is alweer 17!
En dan is het volgende Event alweer in zicht: HET ART SPECIALTY EVENT!!! Een hele zaterdag en zondag stempelfeest in Zeist. Ik ben aanwezig in de Creabest stand. Wie van jullie ga ik daar ontmoeten??
Ik hoop velen want het is zo'n leuke beurs. En anders zien we elkaar misschien binnenkort in Sleen. Daar mag ik een leuke workshop gaan verzorgen als ik weer terug ben uit de States. Maar daarover later meer!!