zondag 26 mei 2013

Geslaagde workshop!

De workshop bij Art Journey was zeer geslaagd! Erg gezellig en harde werkers. Extra leuk dat Liesbeth en Joke ook graag mee wilden doen. Jammer dat we niet nog meer tijd hadden...maar over twee weekjes gaan we weer iets leuks doen op de make & take middag.

vrijdag 24 mei 2013

Art Journey

Morgen mag ik een leuke Ranger-workshop geven in de stempelwinkel waar het ooit allemaal begon...mijn stempelverslaving :-)
Je kon al eerder een sneakpeakje zien, maar nu heb ik ook nog een "bloemetje" voor jullie. Het zijn mijn meest favoriete technieken van de cursus.
Ik ben benieuwd hoever we morgenmiddag komen.


zaterdag 18 mei 2013

Vandaag...én volgende week!

Jawel ik ben er nog...:-) maar het blogleven heeft even stil gelegen. Druk bezig geweest met het verwerken van alle NY/NJ indrukken. Wat een geweldige reis hebben we toch gehad!
En mien toentje vraagt ook de nidige aandacht...
Heb je vandaag niet veel te doen, kom dan naar het gezellige Ommen! Het regent de hele dag en wij zitten lekker binnen bij Creabest om weer het een en ander te demonstreren.
Heb je volgende week nuet veel te doen, kom dan naar het prachtige Sleen, want dan ga ik mijn eerste Tim Holtz workshop geven bij Art Journey! Hoe cool is dat?

Sneekpeakje?

woensdag 1 mei 2013

Certified!...en weer gewoon thuis :-)

Heerlijk we zijn weer thuis van ons grote NY/NJ avontuur. We hebben heerlijke dagen gehad in New York, maar lang niet zoveel gezien als we van plan waren. En Ranger was natuurlijk fantastisch. De rondleiding door de fabriek was een leuk opwarmertje naar drie dagen boordevol Ranger technieken. In totaal hebben we 70! labels gemaakt en daarnaast nog een paar prachtige werkstukken met de dames van Vintay. In de komende weken zal ik af en toe een techniek met jullie delen, door er een stap voor stap tutorial van te maken, maar eerst moet alles nog even bezinken.
Het voelt wel gek om weer thuis te zijn na iets waar je zo lang naar uitgekeken hebt. Ha, ha, als troost dat we naar huis moesten hebben we nog een zware doos boordevol Rangercandy mee naar huis gekregen, zodat we meteen aan de slag kunnen om jullie alle technieken te leren. Dat zit dus wel snor: er zijn al demo's en make & takes geplanned. Check mijn "agenda" of als je een sponsor bent de site van het SNN forum.


In de dagen dat ik zo druk bezig was ging Evert door zijn rug en heeft hij zijn dagen strompelend doorgebracht. Hierdoor ben ik zelf helemaal alleen met de auto naar NY gereden en heb daar nog het 9-11 memorial bezicht en Dé stempelwinkel van New York
gevonden. Mocht je er ooit in de buurt zijn... Het zit op de hoek van 7th avenue en 13th street en heet The Ink Pad.Tja leuk winkeltje hoor, maar het haalt het bij lange na niet bij onze eigen stempelwinkels. Ze hebben heel veel leuke houten stempels, maar erg weinig andere. Ik zal mijn buit even showen. Zoals je misschien wel ziet had ik net zo goed naar Sleen kunnen gaan ...