zondag 30 juni 2013

Art Journey is jarig!

Art Journey viert vandaag haar tiende verjaardag! En wij gaan een stukkie taart halen hoor!

donderdag 27 juni 2013

Kliederen :-)

Dit jaar heb ik al een aantal leuke creatieve grootheden mogen ontmoeten. In mijn art journal ben ik begonnen met het verzamelen van hun handtekeningen.
Vandaag wilde ik extreem vieze handen: dus tijd om "Kate Crane" te doen.
Zo krijgen ze uiteindelijk allemaal een plekje in mijn Journal.

dinsdag 25 juni 2013

Tim's tags van mei en juni

Vorige week lekker kunnen kliederen...
Voor de technieken van beide labels verwijs ik je naar Tim's blog. Al is je Engels misschien niet zo goed, de plaatjes zeggen het helemaal. Wel heb ik wat extra fotootjes voor jullie, als je wilt weten hoe je zo'n mooie bloem kunt maken.
"rub-on resist" met stains

hangertje gemaakt met Enamel accents en rub-ons


juni


Distress Stains op uitgestanste bloemetjes van aquarelpapier.


Door de cuttlebug en poetsen met Gathered Twigs distressinkt


Distress stickles clear rock candy op alle blaadjes smeren


libelle insmeren met glossy accents en bestrooien met dry glitter.








zondag 23 juni 2013

Kate Crane!

Zaterdag een heerlijke workshop gehad bij de Craftorij. Zalig kliederen met verf onder leiding van Kare Crane. Wat wil een mens nog meer.  Nou...ik had de zondag met Dyan ook nog wel willen doen :-)maar een mens moet soms keuzes maken en gelukkig heb ik nog wel even gedag kunnen zeggen!



woensdag 19 juni 2013

Zomer!

Met mijn stempelsis Myra gisteravond wezen scrappen bij Birgit. En ondanks de warmte lekker productief geweest. Beetje poetsen, beetje masken, beetje water, beetje spetteren, beetje stempelen :

dinsdag 18 juni 2013

Baby kaartje en noodzakelijkheden...

Het was lang geleden, maar ineens had ik er weer eens eentje nodig. Lekker vintage aan de slag gegaan met geleende stansan en papiertjes van Marianne Design.                              Daarna een noodzakelijk karwijtje opgepakt. Het opnieuw  van kleurtjes voorzien van mijn voorraad Stains.. Ze hadden een poosje bovenop de kast gestaan en waren allemaal verkleurd.



vrijdag 7 juni 2013

Gratis make & takes

Aanstaande zaterdag is er weer een leuke make & take middag bij Art Journey in Sleen. Heb je behoefte aan bergen stempelinspiratie en een gezellige middag, kom dan bij ons aanschuiven. Ik mag deze dag ook een tafeltje "bemannen" en heb de leuke bubbeltjes stempel van AJ als inspiratiebron gekozen. Vanaf eén uur zitten we voor je klaar. Kijk voor meer info op de website van Art Journey.
Art Journey