zondag 15 september 2013

Fab Foil en Crafters Workshop

Met het restje Fab Foil deze tag gemaakt. Ik ben nog niet in het benodigde bezit van het zogenaamde Bonding-powder van WOW, maar het wil ook prima met het Sticky Embossing poeder van Ranger.

Leg de template op je tag. met een sponsje breng je embossing inkt aan door de template. Haal de template weg en strooi sticky embossing powder over je tag. Verhitten met je heattool zodat je afbeelding "sticky" wordt. Direct de Fab Foil er op leggen en glad wrijven. Vervolgens voorzichtig verwijderen. Blijft er niet genoeg plakken, dan kun je, terwijl de Fab Foil er nog op ligt, nogmaals verhitten.

Label vervolgens afmaken met distress, stempels en rub-ons.

Fab Foil goud op de kleine ruitjes.

zaterdag 14 september 2013

Fab Foil

Deze week nog twee tasjes gemaakt. Bij Birgit het leuke Fab Foil uit kunnen proberen. Wat een leuk spul is dat! En zo leuk te combineren met wat ik al doe. (...zeg maar knoeien) Het geeft een beetje extra "bling bling" aan je project. Héél geschikt voor de kerstkaarten waar ik nodig mee moet beginnen. Kijk voor een leerzaam filmpje op het blog van Birgit Koopsen. http://birgitkoopsen.typepad.com/my_weblog/2013/08/fabulous-techniques-with-fab-foil-my-creative-jumpstart-2013-video.html
Utee en een beetje Fran-tage


Slecht te zien op de foto, maar in de linker bovenhoek, de rechter onderhoek en in het midden zit wel degelijk een laagje bladgoud.


dinsdag 3 september 2013

Tassie.

Lekker aan de gang geweest met gesso, acrylverf, graphic 45 papier, inkt, stempels, rub-0ns, UTEE, en Fran-tage embossingpoeder.
Afgemaakt met een labeltje en wat "goodies" voor mijn jarige stempelsis Myra.