woensdag 26 februari 2014

Crea Weekend en Stazon ATCtjes met AJ stempels

Afgelopen weekend heerlijk drie dagen met Art Journey op de beurs gestaan in Hardenberg. Leuke voorbeelden kunnen maken tijdens de demo: Alcohol en Stazoninkt. Ook nog even tijd gehad om over de beurs te rennen...;-)


maandag 3 februari 2014

Archival achtergrondjes.

Wendy Vecchi demonstreerde op de CHA 2014 een superleuke techniek met Archival Re:inkers en alcohol.
Voor het Youtube filmpje ga je naar haar blog: Studio 490 waar je de gehele techniek kunt bewonderen. Uit puur enthousiasme heb ik mij direct een aantal reïnkers aangeschaft om dit uit te proberen. En het werkt geweldig! Je krijgt hele mooie ondergronden op Specialty Stamping Paper of Gloss Paper. (Wil het ook nog uit proberen op fotopapier)
Het leuke is dat je ook je gewone inktpads hiervoor kunt gebruiken. En ook andere permanente inkt doet het prima, zolang het maar te verdunnen is met alcohol ( 70% ). Hieronder een aantal fotootjes die wel voor zichzelf spreken:Alcohol toevoegen

verdelen met paletmes

kaart erin leggen en eventueel extra alcohol over de kaart laten druipen

maskers schoonmaken met alcohol


zondag 2 februari 2014

Canvas

Voor het tweede Scrapbookzolder Event maakte ik deze canvas van jute. Ik was helemaal niet van plan om een canvas te maken, maar soms groeien de dingen onder je handen uit tot iets wat je weer op de kast moet zetten. ;-)


Speciaal detail voor Edith ;-)

Flesje gemaakt met "Frosted Film" en alcohol inkt.

zaterdag 1 februari 2014

Art Journey Challenge #42: '75% white"

Het is alweer tijd voor een nieuwe challenge bij Art Journey. Ons designteamlid Anneke heeft voor ons bedacht dat er 75% van je kaart wit moet blijven. En dat valt soms nog niet mee. Dus een leuke uitdaging voor iedereen. gebruik hiervoor hoofdzakelijk Art Journey stempels en je maakt kans op een kadobon van tien euro.
Hieronder mijn voorbeeld en voor de rest van de prachtige inspiratie kun je even doorklikken naar Art Journey.
De achtergrond van dit kaartje is weer gemaakt met Spritzer. Ik ben dol op dat ding!