vrijdag 28 maart 2014

Hieperdepiep...

Doe vandaag lekker niks en laat me verwennen...tja ik wordt ook een dagje ouder ;-)

O ja en iedereen heel hartelijk bedankt die me een verjaardagskaart heeft gestuurd!

dinsdag 18 maart 2014

Meer lettertjes...

De lettertjes vallen in de smaak. Deze maakte ik voor Elleke en die zette ze pontificaal in haar "bedeltjeskraam" op de beurs in Den Bosch. Ik heb er direct een nieuwe opdracht aan te danken.

dinsdag 4 maart 2014

Donna Downey Event

Afgelopen weekeinde was het Donna Downey Event van Creabest. Donna en haar man Bill waren drie dagen aanwezig in Erve Aaftink in Lemele. Een perfecte locatie voor scrapweekenden (dat wisten we al) maar dus ook heel geschikt als grote workshop ruimte. Ook een gedeelte van de winkel van Creabest paste erin.
Het waren drie dagen van kokkerellen, assisteren, make & takes, kletsen en lachen, workshops voorbereiden voor het Art Specially Event en zelfs nog een workshop doen. Je begrijpt maandag was ik enigszins uitgewrongen. Maar nu gaat het wel weer. Hieronder het resultaat van een workshop van Donna. In slechts twee uur maak je dit grote canvas. Maskers, gelato's, potloden, labeltjes, bingokaart en een zelf meegebrachte fotostrip. Heerlijk om te doen. Wil je iets dergelijks zelf eens proberen, kom dan naar de stand van Creabest op de Art Specially in Nijkerk. Wel even de site in de gaten houden of je je daarvoor in moet schrijven. En wellicht tot gauw!

zaterdag 1 maart 2014

Art Journey Challenge #43: Colorful Birthdays...win een AJ stempelsheet!

Lieve blogvriendinnetjes,

Het is lang geleden dat jullie op mijn blog iets leuks konden winnen. Met mijn vijftigste verjaardag in het verschiet, wordt dat weer eens hoog tijd! Ook mijn dochter Floor heeft een belangrijke verjaardag te vieren, zij wordt namelijk op 1 april 18 jaar!

Louise van Art Journey heeft aangeboden om deze challenge van een leuke prijs te voorzien. Je kunt namelijk kans maken op een Stempelsheet van Art Journey. In de Webwinkel kun je kiezen uit vele mooie stempelsheets en er komen binnenkort ook nog hele mooie nieuwe sheets bij. Voor een ieder wat wils.

Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs:
  • Stuur ons een originele zelfgemaakte verjaardagskaart.
  • Wil je extra kans maken op een kadobon van 10 euro doe dan ook mee met de Art Journey challenge.
  • Stuur me een mailtje (te vinden in mijn profiel) voor het juiste adres.
  • Stuur je kaart vóór 28 maart naar Floor en/of Anette
Er worden twee winnende kaarten uitgekozen die een prijs mogen uitzoeken. We zijn heel benieuwd! Onze verjaardagsgasten zullen stemmen op de kaarten die zij het mooiste vinden. De uitslag wordt dan na 1 april bekend gemaakt.

De Art Journey challenge heeft als thema Colorful Birthdays. De meiden van het DT hebben prachtige voorbeelden gemaakt.
Hieronder mijn bijdrage:
Dear blogfriends,

With two important birthdays coming up it is time for a challenge. My daughter Floor will celebrate her 18th birthday and I will celebrate...my 50th. (o my)

My lovely friend Louise from Art Journey wil sponsor this challenge with a chance of winning one of her beautiful stampsets.

What you must do:
  • send us an original homemade birthdaycard
  • for an extra chance of winning a giftcard of 10 euros you can participate in the Art Journey Challenge: Colorful birthdays.
  • send me an email (look in my profile) for the correct addres.
  • send your card either to Floor or Anette before March 28.
Our Birthdayguests wil pick two winners. they will be announced on this blog after April 1st.