dinsdag 28 april 2015

XXL wordt trouwkaart.

Zoals ik in het vorige bericht al schreef, kun je kleinere gedeeltes van de XXL stempels gebruiken om kaarten mee te maken. dat heb ik hier ook min of meer gedaan. Ik heb hier weer een heel A4 bestempeld en gekleurd en daarna besloten welk stuk ik wilde gebruiken voor mijn kaart. Voordeel: je hebt meteen stukken over voor nog meer kaartjes. Inktspray geknoeid op je kraftsheet? Top! Maak gelijk nog twee afdrukken.
Bijschrift toevoegen


De hartjes gestempeld op de extra A4 vellen en uitgeknipt.
Binnenin  restje verwerkt zodat er GELD achter gestoken kan worden.





donderdag 23 april 2015

XXL!

Vaste prik op mijn donderdagmiddag. Stempelen met ons knutselkluppie. En vandaag eindelijk tijd om te spelen met deze geweldige stempel van Birgit Koopsen. Met recht XXL, want hij is bijna zo groot als een A4-tje!
Misschien vraag je je af wat je met zo'n grote stempel moet, maar je kunt er natuurlijk ook gedeeltes van gebruiken om kleinere kaarten te maken.
Hier heb ik geëmbossed met clear embossingpoeder en er toen met een kwast en twee kleurtjes bister een kleurtje overheen laten lopen. Mooi effect.
Beetje gepoetst met Distress en rondjes ingekleurd met markers. Afgewerkt met verschillende stempels van Carabelle Studio en een masker. De drie hartjes zijn ook van Birgit en de tekst heb ik op het ASE gekregen.



maandag 13 april 2015

Labels # 2: workshop

In alle hectiek van het Art Specially Event zou ik het bijna vergeten: aanstaande woensdag geef ik de workshop labels # 2 maken weer eens. Er zijn nog twee plekjes vrij...
We beginnen om twee uur en maken een stuk of vier grote labels. Er komt van alles aan bod: Dylusions, Distress Paint/inkt, glasbeadgel, Clear Embossing Paste,  etc.. En verder kun je je uitleven met de allernieuwste stempels van Art Journey of Birgit Koopsen of toch die leuke van Tim Holtz?Stuur me een mailtje als je wilt meedoen.


Groetjes,
Anette







dinsdag 7 april 2015

Meer Grid!

Heerlijk al die mooie nieuwe stempels van Art Journey! De grid-techniek bevalt me prima en ik ga hem zeker vaker toepassen.
Wie gaan er aanstaand weekend allemaal naar Nijkerk?? Misschien zie ik jullie daar. Ik mag weer heerlijk twee dagen demonstreren bij Creabest.
Gebruikte stempels:






woensdag 1 april 2015

AJC #57: Grid

Het is alweer 1 april. Altijd al een leuke dag in huize van den Berg. Onze dochter is namelijk vandaag jarig. Het wicht woont sinds kort op kamers, helaas geen taart dus voor ons...Maar wel een nieuwe challenge voor Art Journey natuurlijk. Deze keer is de uitdaging maak een gridkaart. Je kunt er alle kanten mee op kijk maar naar de prachtige voorbeelden op het blog. Ik vind het een hele leuke techniek. Zeker voor herhaling vatbaar. Mijn voorbeeld is al een tijdje geleden gemaakt, dus nog geen nieuwe stempels er op. Maar morgen ga ik los hoor...alles ligt klaar en mijn handen jeuken om er mee aan de slag te gaan.