zondag 4 juli 2010

And the winner is...........?

Ik heb maar liefst 20 berichtjes ontvangen van mensen die wel voor de candy in aanmerking wilden komen. Je moest aan een aantal criteria voldoen en de belangrijkste was toch wel waarom je de candy graag wilde winnen. Mijn dochter heeft zojuist alle berichten gelezen en vond deze het leukst:

"Hoi Anette, Nou die > 50 volgers heb je dik verdiend wat mij betreft! Ik heb nog wat super leuke gehaakte bloemetjes liggen die een zeker iemand helemaal zelf gehaakt heeft en die zouden dus echt helemaal prima in het doosje passen. In het boekje zou ik alle ideetjes kunnen opschrijven die ik onder andere op jouw blog opdoe. Dus ja, als dat niet een goed bestede candy is ;) ".

Dus de winnaar is: Inge

Bofferd! Weer wat gewonnen. Je adres staat nog in de archiven, dus dat komt wel goed, alleen moet ik nog even bedenken hóe ik het kan opsturen.

Verder wil ik iedereen hartelijk bedanken voor alle leuke berichtjes die jullie op mijn blog achterlaten. Het is elke keer weer plezierig om van gedachten te kunnen wisselen met mensen die zelf ook crea zijn!

2 opmerkingen:

  1. Nou ja zeg, heb ik nog gewonnen ook! Dank je wel! En ook dank je wel voor je dochter natuurlijk, ze is goed bezig hihi :)) Ik ben heel benieuwd hoe het pakketje er 'live' uitziet, uit ervaring weet ik al dat het zéker niet gaat tegenvallen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inge Hartelijk gefeliciteerd met je candy.

    BeantwoordenVerwijderen