woensdag 23 maart 2016

Wanderlust laat mij afdwalen...

In de online cursus Wanderlust komen zo ontzettend veel leuke producten voorbij dat mijn distress inktjes wat zielig op de plank blijven liggen. Ha, ha, hopelijk komen ze nog aan bod in de komende maanden. Ook het bloggen loopt een beetje achter met mijn scheppingsdrang. Dus hieronder zien jullie allerlei creaties van de afgelopen tijd.
Er zitten ook weer workshops van mijn hand aan te komen. Hou het blog en Facebook in de gaten als je mee wilt doen.
En natuurlijk zeer binnenkort de leukste beurs van het jaar: De Art Specially! Daar mag ik ook weer het een en ander met jullie doen. Creabest verzorgt op de beursvloer én 's avonds de nodige workshops. Wie komt er gezellig langs?
Fijne dag,
Anette

5 opmerkingen:

 1. oh wat een prachtige dingen heb gemaakt Anette, erg mooi. Ik zie regelmatig zulke pagina's voorbij komen met het effect van die bloemen, die jij op de pagina; Believe in the beauty of your dreams hebt gemaakt, ben zo benieuwd hoe je dat doet? lijkt me superleuk om met die online workshops aan de gang te gaan, je doet het goed hoor! mooi om te zien.
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wiebine, deze pagina heb ik gemaakt na uitleg van Birgit Koopsen in de Craftstamper van maart. Het lijkt misschien ingewikkeld maar is eigenlijk verrassend simpel.

   Verwijderen
 2. Ik begrijp het helemaal....maar je ditress inkjes werkeloos op de plank?????? Dat kan niet hoor ;-)
  Creatieve groetjes, Anja (DT crealies)

  BeantwoordenVerwijderen