vrijdag 1 februari 2019

Art Journey challenge #98: Collage stempelen

Van Louises hand deze maand een te gekke challenge! Collage stempelen. Bij uitstek een techniek om een mooi verhaal te vertellen met je stempels. Bij Art Journey natuurlijk genoeg keus. Het moeilijkste is eigenlijk het uitzoeken van de stempels en er een leuke compositie van maken. daarna gaat het vanzelf. Ha, Ha!
Begin met een stempel afdruk en maak daar ook een 'mask' van.  Je maakt gebruik van 'masking tape' of 'masking paper' om je compositie op te bouwen. De mask knip je uit en plak je over je droge stempelafdruk. Vervolgens stempel je je volgende stempel er gedeeltelijk overheen en herhaal je steeds dezelfde stappen. Als laatste is hier die mooie tekst gestempeld. En dan haal je alle masker laagjes er weer af. Kaartje matten op zwart en wit...tekstje erbij en klaar.
Kun jij raden welke stempel ik het eerst heb afgedrukt?


Op het Art Journey blog staan weer prachtige werkstukken van ons designteam. Kom je een kijkje nemen? Februari is maar kort...maar dat betekent wel dat de honderdste challenge rap dichterbij komt. Doe je gezellig mee?

Fijne dag,
Anette

Gebruikte stempels? Bijna alle mannen ;-)

3 opmerkingen:

  1. Ik vind hem super leuk geworden Anette, ik denk dat je de man aan de rechter kant onder het eerst hebt gemaakt, die met het vlinderstrikje,

    BeantwoordenVerwijderen