dinsdag 31 augustus 2010

Ruilen/Swappagina

Dit bericht blijft voorlopig bovenaan staan, zodat eventuele vakantiegangers ook nog mee kunnen doen.

Grrrr.... soms heb ik zo'n ruzie met mijn blog! Ik heb een pagina aangemaakt voor iedereen die mee wil doen aan de Swap. En dat heeft me dik een uur gekost om in elkaar te flansen. Alle foto's sprongen steeds de verkeerde kant op en in de verkeerde volgorde. Maar ik geloof dat het eindelijk gelukt is. Dus als je mee wilt doen aan een leuke Stempelswap, kijk dan onder het kopje Swap in de rechter kolom.

And in English especially for my foreign followers: Together with my friend Greet I am starting a little swap. Check in,  in the Sidebar under "Swap", and you will find a number of pictures. You can select up to five pictures. Email me your choises and I will send them to you. In return you must send us five of your prints, preferably on watercoulourpaper. If you have any questions, email me. my adress  is in my profile.

Er staan nu 27 verschillende afdrukjes op de pagina en wellicht worden dat er in de toekomst meer. Laat me weten wat jullie er van vinden en wellicht vind je het leuk om zelf ook zo'n pagina te maken. Het is niet de bedoeling om de allernieuwste stempels erop te zetten: retail moet immers ook blijven bestaan!
There are 27 prints to choose from. Do you like this idea? Let me know, or even start up your own swap-page.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Anette, je bent wel een vrouw van de daad, knap hoor.
  Als ik wat meer tijd heb, ga ik hier op in.
  Groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een leuk idee Anette, ben momenteel door mijn aquarelpapier heen. Ga ook nog op vakantie maar tegen het eind van de maand kom ik er nog op terug.
  Groet van Yvonne Rijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik las net je berichtje. Je kan de hele serie in 1 keer ruilen. (wat ik het leukste vind) Maar je kan ze ook per stuk ruilen. Dus als je een leuke (serie) heb gezien. laat het me weten.

  gr Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anette, mischien kun je je blog op nieuw zetten dat werkt veel lekkerder>

  BeantwoordenVerwijderen