zondag 28 augustus 2011

Agenda

Het plan was om dit weekeinde de ramen te wassen........maar in plaats daarvan heb ik met het licht aan dit kaartje zitten borduren. Dus terwijl het weer mijn huishoudelijke agenda in de war schopt heb ik voor jullie mijn hobbieagenda maar eens in de bovenste balk toegevoegd. Ik kon het wel druk hebben volgende maand?! Misschien gaan we elkaar (weer) ontmoeten bij één van deze gelegenheden. dat zou ik geweldig leuk vinden.


naar een idee uit de Boordevol.kadootjes gevonden in mijn voorraad knipvellen en deze zelf gemaakt met een strikje van Eline.

Ik weet dat ik nogal weggestopt zit in het Hoge Noorden, maar......ik zak steeds verder af naar het zuiden. Om te beginnen 17 september.......Alle Pipooswinkels hebben die dag weer allerlei inspirerende demonstraties in de winkel. Helaas ben ik er deze keer niet bij in Groningen, omdat ik gekozen heb voor een demonstratiedag in Ommen bij Creabest. Daar mag ik heerlijk de hele dag "poetsen" en ga ik jullie laten zien wat er zo leuk is aan de nieuwe Distressstains. verder sta ik nog een aantal malen op de markt en in de maand november zak ik dan helemaal af naar Utrecht..........met bibberende knieën........en gaan we leuke Make & Takes doen met de Scrapbookzolder.

8 opmerkingen:

 1. mooi kaartje, leuk de slee zo met de cadeautjes.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart hoor en de datum zal ik vast zetten. Lijkt me zo gaaf om met distress Stains te poetsen. Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Enige kaart zo met die slee bomvol pakjes en de hertjes met hun belletjes!!! Het was ook wel knutselweer vandaag, wat een stortbuien!!!Vergeleken met de schade die mijn naamgenoot aan de overkant van de grote vijver heeft aangebracht mogen we nog niet mopperen!!

  Groetjes, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig dat ziet er schitterend uit! Erg mooi dat bruin met roze!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje! en wat ga je met die pakjes doen? Of mogen wij dat nog niet weten???
  groetje,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer zo'n prachtige kerstkaart.
  Succes met je drukke agenda, gezellig!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtig deze kerstkaart

  niet in het noorden deze keer nou ik ook niet ben dan 4 dagen weg wel jammer want vind het altijd wel even gezellig

  gr roelie S

  BeantwoordenVerwijderen